Pénteken debütál FLEUR EAST, az új nagy durranás!

Kissé csalóka a cím, ugyanis csak egy adott oldalról beszélhetünk debütálásról, hiszen a 28 éves brit Fleur East már 2005 óta próbál jeleskedni a zenei palettán eddig kevés, ám most igen sok sikerrel.

10 évvel ezelőtt, 2005-ben egy lánytrió, az Addictiv Ladies tagjaként láthatta először a nagyérdemű Fleurt, hiszen akkor jelentkeztek az angol X Faktor második évadába.

Jó pár év kihagyás után, 2012-ben leszerződött a Strictly Rhythm lemezkiadóval, ahol sikerült felvennie pár dalt, illetve kiadott egy EP-t is „She” névvel. Ezen a korongon összesen 5 dal található meg, köztük a „Turn The Lights On” vagy a „Mirror Mirror”.

Ekkor még hiányzott belőle egy erős, megfogó összetevő, a DÖG, amelyet 2014-ben sikerült elővarázsolnia magából, ismételten az X Faktornak köszönhetően, ugyanis szólóban is megpróbálta magát. Megpróbálta? Ugyan, hiszen a tavalyi széria MÁSODIK helyezettje lett, hatalmas rajongó tábort szerezve magának, és iszonyat jó produkciókat letéve az asztalra.

2015 elején, az X Faktor után az énekesnő bejelentette, hogy lemezkiadót váltott, a Simon Cowell által vezetett Syco Music lett az új otthona. Pár hete nyilvánosságra került, hogy az első önálló dal a korongról – amely egyébként a „Love, Sax and Flashbacks” névre hallgat – a „Sax” lesz, és kétszeri megjelenés eltolás után, végre biztos dátummal rendelkezik, november 6-án robban majd az iTuneson, és az előzetes várakozások szerint előkelő helyezéseket fog elérni Angliában.

A dalból már került fel pár előzetes, az egyiket a Little Mix csajokkal együtt mutatta be Fleur.

(AdBlock használata esetén a fenti videó nem játszható le, tiltsd le a meghallgatás erejéig a bővítményt!)

Az előzeteseket hallgatva szerintem egyértelműen kijelenthetjük, hogy ez BOTRÁNYOSAN JÓ számot fogunk megkapni pénteken, amelynek minden esélye megvan arra, hogy kitörjön és a slágerlisták élére kerüljön!