Iggy Azalea nem jelentet meg több duettet? – Digital Distortion albuminformációk

Miután a „Pretty Girls” dala Britney Spears-szel nem aratott akkora sikert sem a közönség sem a kritikusok köreiben és több támadás is érte, hogy a társelőadókon keresztül szeretne sikeres lenni, Iggy stúdióba vonult – de most egyedül. Utolsó dala, melyben más előadóval vállalt szerepet, az barátnője, Demi Lovato „Kingdom Come” c. dala. Azalea elárulta régebben, hogy egy kislemezt fog kiadni videóval, melynek neve „Zillion” (erről egyelőre nincs információ, hogy fel-e kerül az albumra).
Iggy ezután azt is elárulta, hogy az egész album a D.R.U.G.S kezében lesz, akik debütáló mixtape-jét, az „Ignorant Art„-ot is elkészítették. Iggy a következőt tweetelte: i was writing with max martin the other week and we were talking about all the mis-quoted lyrics – Max Martinnal írtam a héten, és a hibás dalszövegekről beszélgettünk.
Később, egy rajongó azt kérdezte, hogy a Middle Man, a Zillion, a Digital Distortion és a CTFS dalcímek-e. A rapper erre annyit válaszolt, hogy „a Digital Distrtion” az albumom címe lesz„. Két-három tweettel lejjebb, Iggy azt is elárulta, hogy a fotósorozat már készen van az albumborítóhoz, és nem kell sok már ahhoz sem, hogy kikerüljön az Instagram profiljára. Emellett azt is megtudhattuk, hogy a képeknek, amiket mostanság posztol (1, 2, 3, 4) elég sok köze van az új albumhoz. Iggy nagyon elemében volt az utóbbi napokban, hiszen egy fan arra is rákérdezett, hogy mikor fogja megjelentetni az első kislemezt, amire nemes egyszerűséggel annyit válaszolt, hogy „ebben a hónapban.„.
Iggy utolsó információi az albumról a következők voltak: @IgnorantArtWork: „várj, a Zillion lesz az első hivatalos kislemez?!” – @IggyAzalea: „nem, ez csak egy dal amit meg szeretnék veletek osztani„. A legutolsó megerősített infónk pedig az, hogy az album nem fog megjelenni karácsony előtt – míg az első kislemezt Iggy már e hónapban kiadná.