Egy hét múlva a boltok polcán SELENA GOMEZ új albuma! #Revival

ÚJJÁÉLEDÉS – jelenti magyarul az amerikai színész/énekesnő, S E L E N A  G O M E Z érkező, második nagylemezének (REVIVAL) címe! A korong jövőhét pénteken, azaz október 9-én jelenik meg, így lesz elérhető a boltok polcain, és a digitális kereskedőnél is egyaránt.
2014. novemberében jelent meg SEL legutóbbi nagylemeze a Hollywood Records támogatása alatt, ami egy válogatásalbum. A FOR YOU-ra összegyujtottek a 23 éves tehetség eddigi kiadványait, és egyben legnépszerűbb dalait, plusz „The Heart Wants What It Wants” címmel rögzítettek rá egy vadonatúj dalt is. Időközben az Interscope kiadóval között szerződést Justin Bieber egykori kedvese, és a kiadóval közösen megkezdték a közös munkálatokat.
selenagomezsinglesAz új projekt bevezetéséhez a „Good for You” című dalt használták fel, amiből később készült egy ASAP Rocky közös verzió is. Egy kisebb kihagyás után folytatódott az új korong promotálása, és megérkezett a „Same Old Love” című dalocska is, a dal érdekessége, hogy az ismert angol művésznő, Charli XCX nem csak besegített a dal megírásába, hanem vokálozik is a majdnem 4 perces közepes tempójú elekropop dalba. Október első napján pedig újabb dal került bemutatásra, ez pedig a “Me & The Rhythm” címet viseli, a dal diszkós hangzása pedig visszarepít minket a ’80-as évekbe.
Gomez kisasszony kijelentette, hogy új albumára nagy hatással voltak olyan előadók, mint Janet Jackson vagy az NSYNC, főhatással pedig Christina Aguilera STRIPPED című korongja volt, így ezt a hangzásvilágot fogja valamilyen szinten tükrözni majd a REVIVAL!

01 Revival
02 Kill Em With Kindness
03 Hands to Myself
04 Same Old Love
05 Sober
06 Good For You (feat. A$AP Rocky)
07 Camouflage
08 Me & the Rhythm
09 Survivors
10 Body Heat
11 Rise
+ bővített kiadás (Deluxe Edition)
12 Me & My Girls
13 Nobody
14 Perfect
+ nemzetközi kiadás (International Edition)
15 Outta My Hands (Loco)
16 Cologne