PREMIER: Megérkezett a DNCE első dalukhoz készült dalszöveges videójuk!

Miután NICK JONAS hatalmas sikereket ér el jelenlétével, és vadonatúj kiadványaival a poppiacon, addig a másik JONAS-tesó mintha megirigyelte volna ezt, és most gőz erővel azon munkálkodik JOE, hogy letaszítsa a trónról kisöccsét. Tesóharc? Mit gondoltok?


Az énekes/dalszerző, instagramer, és alkalmi dj, JOE JONAS, aki jelenleg a gyönyörű amerikai divatmodell és televíziós személyiséggel, GIGI HADID-al jár egy saját bandád alapított DNCE névvel, amit közösen igyekszik a csúcsra terelgetni csapattársaival: Jack Lawless, JinJoo és Cole Whittle!
A banda első dala “Cake by the Ocean” címet viseli, aminek elkészítésében Robin Fredriksson, Mattias Larsson, Justin Tranter is részt vett JOE mellett, és a Republic Records (kiadó) támogatta mindezt. A dal szeptember 18-án debütált az iTunes-on, és lett elérhető több zeneletöltős oldalon is.
A dalhoz készült kisfilmet néhány héttel ezelőtt rögzítették Los Angeles-ben, és tervek szerint hamar kidobják majd a közönségnek. A hivatalos dalszöveges videót pedig Black Coffee rendezte, amit szept. 29-én mutattak be a saját VEVO-s csatornájukon!