Baby One More Time 2015 – TOVE STYRKE új klippel jelentkezett!


A tehetséges svéd énekes, dalszerzőnő, TOVE STYRKE pályafutása 2009-ben kezdődött, hiszen a Swedish Idol című tehetségkutatóban tűnt fel, a harmadik helyet szerezte meg magának, majd belevágott szólókarrierjébe. Stílusát tekintve az elektropop, és az indie pop hangzást követi, hangszereket tekintve pedig zongorázik, de még a gitárral is elég jól összebarátkozott.
Debütáló kislemeze “Million Pieces” címmel jelent meg még 2010 közepén, első nagylemeze még ugyanabban az évben megjelent, nemes egyszerűséggel a saját művésznevével fémjelezve, TOVE STYRKE! Legismertebb dalai közé tartozik a “White Light Moment” vagy a “Borderline“, de már KATY PERRYHot n Cold“-ját is feldolgozta már.
Sorra jelentek meg kislemezei, ezeket pedig EP formájában ki is dobta kiadójával (Sony Music) közösen, így jelent meg 2011 elején a “High and Low“, majd évekkel később (immáron az RCA támogatásával is) a “Borderline” címre keresztelt EP-je.
Idén, nyár elején (június 8.) jelent meg legújabb, egyben második nagylemeze, KIDDO címmel (a bejegyzés végén, a klip alatt meghallgathatod a dalokat!). A korongról eddig 4 kislemez jelent meg, mindegyik egy hozzá készített kisfilm kíséretében.
Legújabb dobása a 22 éves énekesnőnek pedig az volt, hogy feldolgozta a popzene koronázatlan királynőjének, BRITNEY SPEARS debütáló dalát, a “…Baby One More Time“-ot! Ha ez még nem lenne elég, a dalhoz készítettek egy klipet is. A dal nem hivatalos 2015-ös verziója tehát a svéd énekesnő nevéhez fűződik, amit Johan T Karlsson mixelt, és egyben ő is a dal producere.

KIDDO (2015)
megjelent: 2015. június 8. kiadó: Sony Music/RCA
stílus: idie pop, elektropop, szintipop

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!