Avril Lavigne sírva mesél betegségéről idei első TV-s interjújában

Az énekesnő először beszélt kamerák előtt betegségéről: Good Morning America interjú.

Avril_Lavigne_People_Shoot_45453-672x372

Avril Lavigne élete teljesen megváltozott, mikor tavaly októberben észrevette, hogy nincs minden rendben egészségével. A People magazinnak adott interjú után, most beszélt először részletesen betegségéről. Az énekesnő sokszor elsírta magát az interjú alatt, amiatt amin keresztül ment, valamint a rajongók szeretete is nagyon meghatotta.

Avril azonban még betegsége alatt is erős maradt. Stúdióba vonult hogy új dalt vegyen fel, filmes projekten dolgozik, valamint Júliusban fellép Fly című dalával a Special Olympics nyitó ceremóniáján. Ezekről egy korábbi interjú során beszélt.

Interjú: (Magyar fordítás a videó alatt.)

Októberben váltam igazán ágyhoz kötötté. Los Angelesben voltam és szó szerint életem legrosszabb szakaszát éltem át. Jártam az összes specialistánál, a legjobb orvosoknál…Olyan hülyék voltak…Előhúzták a laptopjukat és azt mondták, „Krónikus fáradtság szindróma. Mért nem kelsz fel az ágyból és zongorázol inkább kicsit, Avril? Nem érzed magad depressziósnak?” Ezt csinálják azokkal akik Lyme-kórban szenvednek. Nincsenek számukra válaszaik, és azt mondják, „őrült vagy”.

Turné alatt többször ébredtem arra, hogy izzadok, olyan érzésem volt, mintha influenzás lennék. Így ment egy hónapig, aztán elmentem az orvosomhoz, de akkor sem tudtam mi a baj velem. Körül-belül két hónap múlva kezdtem sejteni, hogy Lyme-kórom van. Utána már biztos voltam benne, találtam egy specialistát, aki nagyon jól ismeri a betegséget. Együttműködő volt és hamar rájött a diagnózisra.

Csak ültem az ágyamban és néztem a videókat, és pont azt csináltam amit most is, csak sírtam és sírtam, és őszintén, annyira, annyira szeretve éreztem magam, bután hangzik, de éreztem a rajongóimat egész végig magam mellett.

Már félúton vagyok a kezelésben, és sokkal jobban érzem magam. Rengeteg dolgon keresztülmentem, de hamarosan 100%-os lesz a felépülésem. Van remény, a Lyme-kór igenis létezik, és lehetsz jobban!

Számomra ez egy második nekifutás az életnek. Vissza akarok térni és csinálni azt, amit igazán szeretek. Annyira várom már azt az életet, ami ezután fog következni!

Reméljük mihamarabb teljes mértékben felgyógyul az énekesnő, és visszatér új slágerekkel. Valamint Ti is vigyázzatok magatokra, hisz a Lyme-kórt bárki elkaphatja egy kullancs csípés által!

FORRÁS: AVRIL LAVIGNE HUNGARY