Készül FERGIE második nagylemeze!

A The Black Eyed Peas egykori frontasszonya most arra készül, hogy újra a slágerlisták élére kerüljön; első kislemeze már meg is jelent, hamarosan pedig érkezik legújabb nagylemeze!


Stacy Ann Ferguson, azaz FERGIE 2006-ban a The Black Eyed Peas nélkül akart érvényesülni a zenei pályán, így belekezdett szólókarrierjébe. Még abban az évben meg is jelent a THE DUTCHESS című nagylemeze, ami hatalmas sikert aratott világszerte! Olyan dalok kerültek fel erre a korongra, mint a „London Bridge„, „Fergalicious„, „Glamorous„, „Big Girls Don’t Cry” vagy a „Clumsy„, ezek mind felkerültek a zenei listák tetejére és uralták is azokat hetekig.
2013-ban jött ki „A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)” című igazi partyslágere, Q-Tip és GoonRock közreműködésével. A dalt egyébként A nagy Gatsby filmhez készítették, így természetesen helyet kapott a film hivatalos zenei albumán is.
Az új album munkálatai már 2013-ban elkezdődtek, az album első hivatalos kislemeze pedig 2014 szeptemberében debütált L.A. Love (La La) címmel. Ezt a dalt felhasználták a legújabb Chrysler 200 modelljének reklámjához, de Kourtney és Khloé közös tv-s sorozatának főcímdala is lett.
Az énekesnő jelenleg olyan dalszerzőkkel dolgozik közösen, mint Charlie Puth, Mike WiLL Made-It, DJ Mustard vagy Dr. Luke. Az új album hangzása hasonló lesz, mint amit első nagylemezén (The Dutchess) képviselt/hallhattunk, de egy kicsi Rihanna-hangzással vegyítve.