Megvan Adam Lambert harmadik top 10-es albuma

Adam Lambert ütős albuma, a The Original High teljesítette az elvárásokat, és az első háromban debütált a Billboard Hot 200 listáján.

adam-lambert-bb18-2015-billboard-01-650

Korábban írtunk róla: Adam Lambert The Original High-ja az év egyik legjobb lemeze

Taylor Swift első helyezett lemeze, a 1989 hetekig vezette a Billboard listáját, most azonban visszacsúszott a második helyre, ugyanis 45 év várakozás után James Taylor elfoglalta az előkelő vezető pozíciót Before This World albumával.

Mindeközben Adam Lambert megszerezte harmadik Top 10-es albumát a The Original High-jal, ami június 16-án debütált az Egyesült Államokban (hazánkban június 15-én). A korongja a harmadik helyen nyitott a Billboard Hot 200 listáján, 47 ezres eladással fizikai formában az USA-ban. Lambertnek ez a második legjobban teljesítő albuma – ezt a Trespassing előzte meg a maga Number 1 helyezésével, 2012-ben, még az RCA gondozása alatt. Kislemeze a Ghost Town mindeközben elkezdett felkúszni a toplistán, és összesítésben jelenleg a 30. helyen áll, míg a Spotify top 10 lejátszásába került a minap.

Ed Sheeran X lemeze visszacsúszott a negyedik helyre, ám immáron már negyedik hónapja található a Top 10-ben. Újdonság, hogy Hilary Duff karrierjében először bekerült a legnépszerűbb lemezek közül, hiszen a Breathe In. Breathe Out. ötödik helyen debütált 33 ezres albumeladással.

A Billboard Top 10 listája jelenleg így néz ki:

1. James Taylor – Before This World
2. Taylor Swift – 1989
3. Adam Lambertv – The Original High
4. Ed Sheeran – X
5. Hilary Duff – Breathe In. Breathe Out.
6. Sam Hunt – Montevallo
7. Nate Ruess – Grand Romantic
8. Meghan Trainor – Title
9. Maroon 5 – V
10. Mumford & Sons – Wilder Mind