MUSICDAILY HANGJA 2015: Szavazás

mdhangja_k2

Elérkezett a várva várt pillanat! Idén egy videóban találkozhattok a nevezőkkel, szám szerint 16-al. Közülük kerül majd ki a 2015-ös MUSICDAILY Hangja.

A VERSENYZŐK:

Készítettünk egy úgynevezett recap-videót, amelyben összegyűjtöttük az idei nevezőket. A versenyzők annyi könnyítést kaptak, hogy megmondhatták, produkciójukból melyik általuk legjobbnak vélt 15-20 másodperc kerüljön bele ebbe a videóba. 🙂
Nézd végig az alábbi videót és döntsd el kik a kedvenceid! 🙂

SZAVAZÁS:

Miután végignézted a Recap-videónkat, már el tudod dönteni hogy ki avagy kik a kedvenceid. 🙂 Több versenyzőre is szavazhatsz, azonban egy IP címről csak egyszeri szavazatleadást fogadunk.

A szavazás határideje: július 5., vasárnap 23:59 A szavazás lezárult.
A rendszer nem fogad több szavazatot.

Szavazz kedvence(i)dre!

Andrew Prince
Benedek Mónika
Binder Ádám
Czékmány Anna
Fekete Fanni Fruzsina
Gorócz Krisztián
Hugyecz Péter Ft. Athos Fakhe
Kalopszia
Kovács Tamara
Krizsma Gwendolin Sarmen
Leéb Zsanett
Náv Bettina
Pribék Mihály
Szabados Nóra
Szűcs András Csaba
Varga Orsolya

online poll

A közönség által felállított toplista később pontszámokká fog átalakulni (az első helyen végzett versenyző 16 pontot, a második helyen végzett 15 pontot, a harmadik helyen végzett 14 pontot fog kapni, és így tovább. Az utolsó helyen végzett versenyző 1 pontot kap.), amelyet hozzáadunk a Zsűri által megítélt pontokhoz. A zsűritagok (bővebben olvass róluk itt) is felállítják a saját toplistájukat, amelyek szintén pontszámokká alakulnak át.
A szavazás végén összesítjük a pontokat, így születik meg az eredmény. A végeredményt egy eredményhirdető videóban hozzuk majd nyilvánosságra.