EXKLUZÍV DALPREMIER: CIARA – Dance Like We’re Making Love

Percekkel ezelőtt debütált CIARA egyik vadonatúj dala!

cIcI
Már nem kell sokat várni az amerikai énekesnő, CIARA legújabb albumára! A korong ugyanis május 1-jén fog megjelenni világszerte, JACKIE címmel fémjelezve. Az egygyermekes anyuka gőzerővel vágott bele új albumának munkálataival, így egészen biztosan lehetünk abban, hogy valami szenzációsat fogunk kapni tőle és szerzőtársaitól. A hatodik stúdióalbum előfutára a januárban megjelent „I Bet” volt, mely egykori vőlegényének, Future hűtlenségét dolgozza fel. Ezután bejelentésre került a JACKIE TOUR is, amivel a dalszerzőként is tevékenykedő művésznő több városba is ellátogat majd, hogy promotálja legújabb kiadványait.
A JACKIE bővített változata (Deluxe) 16 dalt fog tartalmazni, köztük a R3hab által átkevert „I Bet„-et, vagy ugyanennek a dalnak azt a verzióját, amin JOE JONAS fog közreműködni. A normális/hagyományos változat (Standard) pedig mindössze csak 11 vadonatúj dal fog szerepelni.
Második hivatalos kislemezként a „Dance Like We’re Making Love” című nóta jelent meg, ami a mai napon fel is került CiCi hivatalos YouTube oldalára!