Conor Maynard jazzre váltott? Megérkezett vadonatúj klipje! #Royalty

Újabb klippel jelentkezett az angol fiatal tehetség, Conor Paul Maynard, aki olyan művészekkel dolgozott már együtt, mint Rita Ora, Ne-Yo vagy Wiley!

Conor-Maynard-Royalty-2015-1200x1200
Művésznevén csak simán Conor Maynard, hiszen az egykori „youtuber” mögött már olyan dalok vannak, mint az „Animal” vagy a „Turn Around„!
Első kislemeze 2012 márciusában jelent meg „Can’t Say No” címmel, ugyanebben az évben megjelent első nagylemeze, a CONTRAST. Ezen a korongon szerepeltek a már előbb említett toplistás dalok, amit szerte a világon előszeretettel játszottak a rádiók.
2014-ben egy kisebb pihenőre ment, gondolhattunk mi naivan, ugyanis semmilyen kiadványt nem jelentetett meg hivatalosan, csak feldolgozásokat töltött fel hivatalosa YouTube oldalára (amit érdemes csekkolni!). A pihenés helyett inkább a zenei pályájára koncentrált, hiszen vadonatúj dalok felvételeibe fogott bele, hogy idén megjelentessen második stúdióalbumát. Erről az érkező korongról még semmi hivatalos információ nincs, az viszont biztos, hogy az albumra felkerül majd a márciusban megjelent „előfutár”, ami a „Talking About” címet viseli, ami teljesen vidám, pozitív hangulatot kelt, emellett pedig még Craig David is feltűnt a dalhoz készült hivatalos videóban.
Második kiadványnak tekinthetünk a „Royalty„-re, amivel a fiatal srác egy kicsit a jazz világába kalauzolt el bennünket, és ehhez pedig a stílust igen érzékeltető klipet hozott össze nekünk a 22 éves popénekes és csapata. Nézzétek!