Rap vonalon is bekeményít a Hegyalja fesztivál!

akkezdetphiai

A rock és elektro műfajok mellett a vérbeli hiphop- és raprajongóknak is kedvez a júliusi Borsodi Kingdom of Hegyalja Fesztivál. Többek között a The Four Owls, AKKEZDET PHIAI, Barbárfivérek és Essem buliján is csápolhat majd a közönség. Sőt, a gyorsan kapcsolók a Borsodi jóvoltából továbbra is kedvezményes áron léphetnek be a királyságba.

A zenei választékában is újjászületett Borsodi Kingdom of Hegyalja Fesztivál tovább bővíti az eddig is erősnek ígérkező előadók névsorát. A nagynevű elektro előadók és rockbandák után külföldi és magyar rapformációkkal lepik majd meg az érdeklődőket, így a stílus szerelmesei már most készülhetnek az óriási lazulásra. A The Four Owls mellett olyan együttesekkel is találkozhat a közönség, mint az AKKEZDET PHIAI, a Barbárfivérek, a Brigád, az Egyenlők, a Funktasztikus, az Essem és a Sör és Fű.

A kemény szövegeiről híres Barbárfivérek a Hegyalján sem fogják meghazudtolni magukat. A egyik fivér, Deego szerint a közönség most is megkapja majd a szokásos társadalomkritikát:

Témákban mindig az aktuális problémákat vesszük nagyító alá, és dalainkat saját vagy környezetünk tapasztalatai alapján írjuk meg. Szeretünk görbe tükröt tartani a társadalom elé, és ezt nem finomkodva tesszük. Több olyan régebbi szerzeményünk van, amelynek még most is ugyanolyan ütős a mondanivalója, így az új számok mellett a nagy klasszikusok is elhangzanak majd” – árulta el Deego.

Az előadók listája folyamatosan bővül, és napról napra új együttesekkel színesedik az eddigi line up, ami a rock, elektro, pop, folk és népzenei stílusok mellett immár a rap és hiphop műfajokkal is kiegészült. A fesztiválozók lélekben már készülhetnek, mi több, a Borsodi jóvoltából a Csapassátok csapatban! akció keretében most még a legkedvezményesebb áron juthatnak el a tokaji királyságba.