Adam Lambert visszatérő dala a következő nagy nyári sláger?

Nagyon úgy hangzik! Négy nap múlva megjelenik Adam Lambert visszatérő kislemeze, a Ghost Town, amit előzetesen már az egekig magasztaltak a zenei kritikusok, és most már mi is kezdjük érteni, hogy miért.

CCvYTVKXIAAf4Zo

Az amerikai énekes egy különleges videó keretein mutatott be egy új részletet a Max Martin által producált dalából, és emellett felfedte a rég várt kislemezborító képét is, amivel az egyszerűségre hajtottak. Nekünk bejön, de a szám miatt fokozott izgalommal várjuk a keddet.

A Ghost Town jelentősen befolyásolni fogja az európai pop- és klubéletet, a masszív house ritmusával, amihez hozzácseppentettek egy adag karizmát és személyiséget Adam Lambert által, ahogyan azt már megszokhattuk tőle. Ha hasonlítanunk kéne dalokhoz, azt mondanánk, hogy Avicii-szerű, csak még jobb. Egy sötétetebb David Guetta. Egy morcos Martin Garrix. Hadd említsük meg, hogy mindemellett ez nem egy újabb dance-felvétel. A kemény lüktetés mellett a dalszövege szívbemarkoló és mély. A Ghost Town elhozza a nyár óriása slágerét, amit hallhatunk partikon, a víz mellett vagy éppen bekapcsoljuk hazafelé menet a szakadó esőben. Mert ilyen hangulata is van.

– fogalmazta meg a Sugarscape.

4 More Days #GhostTown

A video posted by ADAMLAMBERT (@adamlambert) on