Az MTV Movie Awards 2015-ös fellépői!

Idén is megrendezésre került az MTV Movie Awards Gála, amelyen színészeknek, filmeknek osztogatnak ki díjakat egy fantasztikus show/este keretein belül.
Az idei eseményen olyan filmek kaptak elismerést, mint a Csillagainkban a hiba, amiben Shailene Woodley alakította a rákos Hazel Grace-t. A Teen Wolf (Farkasbőrben) egyik állandó szereplője, Dylan O’Brien Az útvesztő-ben nyújtott alakításáért díjazták. Emellett pedig díjat vihetett haza Zac Efron, aki Seth Rogen-nel alakított emlékezeteset a Rossz szomszédság című amerikai vígjátékban.
A Gálán a zene is kapott egy kisebb „szerepet”, ugyanis színpadra állt Charli XCX, aki előadta „Famous” című legújabb kislemezét, majd csatlakozott mellé Ty Dolla Sign és Tinashe, akikkel a közösen elkészített „Drop That Kitty„-vel szórakoztatták a közönséget.
A Fall Out Boy-os srácok pedig legutóbbi albumuk, első kislemezes dalát, vagyis a „Centuries„-t adták elő élőben, aztán feltűnt mellettük a színpadon Fetty Wap is, akivel közösen pedig az ő slágerét, vagyis a „Trap Queen„-t nyomták el együtt.