RÉSZLETEK: Britney Spears & Iggy Azalea – Pretty Girls

Britney Spears várva várt új kislemeze május 5-én jelenik meg digitálisan, aminek elkészítéséhez az ausztrál rapper-dalszerzőnő, Iggy Azalea csatlakozott!

tumblr_nmmvw67XkV1qg24o7o1_1280A közös dalról az első hírek még idén év elején röppentek fel, amikor is Iggy egy interjúja során elárulta, hogy közreműködött Britney vadonatúj dalában, a címe pedig Pretty Girls lett. A dal eredetileg a Little Mix, angol popcsapat munkássága, amit regisztráltak is soron következő albumukra, de Iggy ‘elcsente’ tőlük. Várakozások után, Azalea kiasszony megerősítette, hogy semmilyen közös dalt nem készített el a Little Mix-es csajokkal, csak hogy felénekelt a dalhoz egy rap részt.

“Pretty Girls” elkészítésében még olyan nevek munkálkodtak, mint George Astasio, Maegan Cottone, Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock, Amelia Kelly Amethyst, Jason Pebworth és Jonathan Christopher Shave. Britney és családja az április 6.-i PEOPLE magazin címlapján szerepelt, de még egy interjút is készítettek a pop hercegnővel, amiből kiderült, hogy az új, egyben visszatérő dala május 5-én jelenik meg világszerte.

A dalhoz már el is készült a kisfilm, amit Jonas & François és Iggy Azalea rendezett, a felvételeket pedig Los Angeles utcáin vették fel a héten (április 9-10.).

Posted by Britney Spears Team Turkey on Saturday, May 2, 2015

 DALSZÖVEG

Felvételek a forgatásról

Részletek a dalból, #PrettyGirls


1. forgatási nap képekben:

large

2. forgatási nap képekben:

tumblr_nmmi2n53Hl1tjb4s9o1_1280