Avril Lavigne felépült és tele van tervekkel valamint érkezik új dala a ‘Fly’

Az énekesnő nemrég gyógyult ki betegségéből, de máris tele van tervekkel és meglepetésekkel, melyeket a Billboard-nak adott interjúban mondott el.

11113558_10153163399301093_5899441589692641249_n

Avrilről az elmúlt időszakokban keveset lehetett hallani, vagy ha mégis akkor is csak annyit, hogy nincs túl jól és betegeskedik. Nemrégiben kiderült ennek oka. A People magazinnak adott interjúban elmondta, hogy Lyme-kórban szenvedett. Szerencsére már jól van az énekesnő, így egy hosszabb, részletes interjút adott, ezúttal a Billboard-nak.

15 éves korom óta folyamatosan dolgozom… Ezalatt az öt hónapos szünet alatt, amelyet a családommal töltöttem, visszavettem a lépésből és egy kicsit visszatekintettem az életemre, és rájöttem, ki az, aki valójában mellettem áll, amikor szükségem van rá. Rengeteg időm volt gondolkozni, és azt hiszem, még sosem láttam ennyire igazán, vagy voltam ilyen közel a családomhoz. Végül is nagyon sok jó dolog történt. Most már igazán tudom, hogy mit akarok a életemben!

Az énekesnő nyilvánosságra is hozta legújabb ‘Fly’ című dalának megjelenési dátumát, amely Április 16! Ekkor a dallal együtt a klip is napvilágot lát majd a rajongók legnagyobb örömére. Valamint a minap megosztotta a dal hivatalos borítóját is! Íme:

11113397_10153174962146093_6344707083576825012_n

A dal nagyon inspiráló és sokat jelent nekem – és a Speciális Olimpiához pedig tökéletesen illik. A ‘Fly’ egy zongorás, lábdobos és vonózenekaros alkotás. Eredetileg poposabbnak szántam, aztán végül elvetettem az ötletet. Egy tisztább hangzást akartam, és azt, hogy az ének legyen a fő része a dalnak.

Régóta tudjuk, hogy Avril mennyire szereti a karácsonyi dalokat. Valamint, hogy régóta szeretne egy karácsonyi albumot készíteni. Most ennek is eljön az ideje!

Mindig is akartam készíteni egy karácsonyi albumot, de sosem volt időm rá. De most úgy érzem, ’tudod, mit? Csak csináld!’ Mert ez egy olyan dolog, amit tényleg igazán szeretnék, így valószínűleg ez lesz a következő lépés számomra.

De ez még mindig nem minden! Elmondta azt is hogy szeretne visszatérni a képernyőre is! Már láthattuk Avril-t szerepelni a Megetetett társadalom és A falka című filmekben.

Nagyon szeretnék filmezni. Van is néhány ötletem, de természetesen ezekről nem beszélhetek.

Attól viszont nem kell tartanunk, hogy az énekesnő visszavonul a zenéléstől. Elmondta, hogy egyik nap mikor jobban érezte magát, kezébe vette gitárját és az ágyban megírt egy dalt.

Ez teljesen természetesen jön. Nem gondolkozom rajta, hogy ’oh, mikor fogok új lemezt csinálni?’, csak megtörténik. Megírtam egy dalt és azt is szeretném még idén kiadni, mert a harcomról szól, amelyen keresztülmentem.

Betegsége után Avril szinte 180 fokos fordulatot vett, amelyről szintén beszélt.

„Úgy érzem, felelősséget kell vállalnom. Nem tudok a seggemen ülni és semmit tenni. Beszélnem kell a Lyme-kórról, mert igenis létezik.  Csak egy egyszerű rovarcsípés volt, és ez bárkivel megtörténhet. Az embereknek tudnia kell erről, mert alig beszélnek róla és az információk, amik odakint keringenek, rendkívül pontatlanok.”

A múltbéli nehézségek felnyitották az énekesnő szemét, és okult a dolgokból. Máshogy áll teljesen a dolgokhoz, próbál minél egészségesebben és nyugodtabban élni ezentúl.

A saját sebességében csinálom a dolgaimat és nem fárasztom le magam, mint ahogy a múltban tettem. Igazán szeretnék mindent élvezni, mert az élet jó. És habár a jelenlegi körülmények nem éppen szerencsés módon álltak fel, úgy gondolom, rengeteg pozitívumot tartalmaznak. És én ezt a szemszöget választom.”