MÁSODIK ELŐZETES: Adam Lambert – Ghost Town

A népszerű amerikai énekes felkészült a visszatérésére, és tovább hergeli a rajongóit! 14 nap múlva, április 21-én, megjelenik a GHOST TOWN.

Screen shot 2015-04-07 at 13.25.32

Lambert visszatérő számán Max Martin és Shellback dolgozott, csak úgy, mint az egész albumán, a 2015 nyarán debütáló The Original High-on.

Adam Lambert korábban az Attitude magazinban beszélt először a lemezéről és a single-ről.

Kicsit olyan volt, hogy nos, ez lesz az. Van négy-öt potenciális single, de ahogy végeztünk, ez különleges volt. Úgy éreztem, hogy a Ghost Town-nak kell lennie az elsőnek.

Annak, aki odafigyel a dalszövegre, sötét lesz. Nagyon sok felszínes dolgot csináltam a múltamban, sok tollal, csillogással és idióta ruhákkal, mindeközben persze remekül éreztem magam. Úgy nőttem fel, hogy azt hittem, minden nap halloween van, de ahogy elkezdtem megérni az elmúlt évek során, már nem annyira érzem ezt át. Azt gondolom, a fiatal énem így tudott kibontakozni, megmutatni önmagamat egy különös módon. (…) Most elérkeztem arra a pontra, hogy magabiztosan legyek természetesen és megmutassam az embereknek magam. Remélem látják.

Első előzetesben csak az aláfestést, a sípokat hallhattuk, most azonban felfedték a refrén sorát, feltehetőleg a lezárásból:

and now I know my heart is ghost town, avagy, most már tudom, a szívem egy kísértetváros.

Várjátok már Adam Lambert visszatérését?