ITT A NYÁR SLÁGERE? Hilary Duff – Sparks

Hilary Duff egy percet sem pihen, új sorozata mellett pedig még a zenére is van ideje.

Hilary-Duff-Sparks-2015-1500x1500Végre megérkezett Hilary Duff új dala, ami nem nagy túlzással akár a 2015-ös nyár egyik gigaslágere is lehet. A single a ’90-es évek hangzásvilágát hozza. A Sparks -ot maga Hilary írta, Tove Lo valamint Bloodshy és Peter Thomas közreműködtek a dal megírásában.

A kislemez egyébként a március 31-én indult Younger Tv sorozat főcímdala. A sorozatban Duff kisasszony főszerepet játszik.

A felvételem már elkészült és én csak várok. Ez nagyon kemény. Több dalt is kiadtam tavaly és most, amikor a kiadtam a legújabb dalomat, épp akkor kezdtük el forgatni a tv-showt. Szóval ez egy rossz időzítés volt mert nem igazán tudtam megfelelően promotálni a dalomat, ennem közrejátszott az is hogy 7 évet kihagytam a zenei életből. De jó volt. Érzem, hogy egy kis ízelítőt kapok belőle újra és ez nagyon izgalmas. Biztosan kihozok egy új dalt.

Ez csak egyensúlyozási kísérlet két karrier (zene+filmezés) között, ami felemészti minden időmet. Mindemellett anya is vagyok – az a legfontosabb dolog a számomra