Kelly Clarkson 13 éve nyerte meg az American Idol-t! +Élő fellépés

Kelly Clarkson szerda este az American Idol színpadán énekelte el, a 2002-es meghallgatáson előadott dalát az „At Last”-et!

kelly-clarkson-hot-wallpapers- (16)Már 13 éve annak, hogy a mosolygós akkor 20 éves Kelly besétált az új tehetségkutató, az American Idol meghallgatására. Magával ragadó személyisége mellé hatalmas hanggal áldotta meg a Jóisten, amit az akkor 3 fős zsűri is azonnal felfedezett. Kelly adásról adásra hozta a tőle elvárt profiságot, aminek meglett az eredménye is. Könnyedén beénekelte magát mind a döntőbe, mind a nézők szívébe.

De ne térjünk el a szerda esti fellépéstől. Kelly kétszer is színpadra állt, aktuális slágerdalával a Heartbeat Song-gal, valamint azzal a dallal, amit legalább egyszer mindenki szeretett volna hallani az Idol színpadán, ez nem volt más, mint az At Last – Etta James örökzöld klasszikusa.

Először a Heartbeat Song csendült fel, az énekesnő stylist-jai egy piros egyberuhát választottak, amiben csak úgy pompázott. Az At Last dal előadásakor egy letisztultabb, a dalhoz jobban illő darabot viselt, de hogy mit is, az a videóból kiderül. A fellépés közben voltak némi problémák a fülessel de profihoz illő módon megoldotta az Idol első győztese.

Kelly a héten nem csak a fellépésre készült gőzerővel, hanem tanácsokkal és instrukciókkal látta el a versenyzőket, amivel akár a versenyt is megnyerhetik.

A győztes pillanat:

Heartbeat Song:

At Last: