Újra összeállt a Destiny’s Child?!

A Grammy-díjas amerikai R&B lányegyüttes, a Destiny’s Child már 1990-ben megalakult, az akkor még 9 éves Beyoncé Knowles és LaTavia Robertson kooperációjából. A tagok időközben cserélődtek (végleges felállás: Beyoncé Knowles, Kelly Rowland és Michelle Williams), aztán 1998-ban első nagylemezükkel ténylegesen berobbantak a zenei pályára!

Pepsi Super Bowl XLVII Halftime Show
A csapat először 2002-ben oszlott fel, de végleg csak 2005-ben, amikor is mindegyik énekesnő szólókarrierbe kezdett. Mind a hárman igen sikeres utat jártak be szólóba is, kiemelkedő közülük pedig Beyoncé munkássága lehet.

Michelle Williams szólókarrierje során 4. nagylemezt jelentetett meg, a legutóbbit 2014-ben Journey to Freedom címmel. Ezen az albumon kapott helyet a Say Yes című nóta, aminek elkészítéséhez a másik két ‘végzet gyermeke’ is csatlakozott. Emiatt pedig felröppentek a hírek, hogy a lánybanda talán a közeljövőben újra összeállhat.

A hölgyek most újra (március 28-án) egy színpadra álltak, hogy előadják ezt a csodálatos szerzeményt Las Vegasban a 2015-ös Stellar Gospel Music Awards keretein belül. Nem ez volt az első alkalom, hogy egy-egy fellépés erejéig újra egy színpadon tündököltek, ugyanis a 2013-as Super Bowl-on, aminek fél idei fellépője Beyoncé volt meglepetésként a két tehetséges énekesnő is csatlakozott mellé a showhoz!