Közeleg HILARY DUFF visszatérő albuma! #Sparks dalelőzetes

Az egy gyermekes anyuka, HILARY DUFF már az utolsó simításokat végzi visszatérő albumán! Újabb előzetest mutatott meg új sorozatának promójában!

Hilary-Duff-All-About-You-2014-1200x1200
A 27 éves tehetség nem csak az éneklésben, de a színészkedésben is megállta a helyét. Legtöbben a CASPER című, cuki szellemes film Wendy-jeként ismerhetik. Főszerepben mégis 4 évig a Lizzie McGuire című amerikai sorozatban tündökölt és így ismerhette meg a fél világ (ha nem az egész!), amit a Disney Channel sugárzott. Énekesi karrierje is a sorozat által indult be, hiszen Why Not címmel debütált első kislemeze még 2003-ban. Az évek elteltével 4 nagylemeze jelent meg, amelyek közül mindegyik elérte minimum az arany minősítést. Több válogatásalbuma büszkélkedhet, de még annál is több kislemezzel, ezek közül legismertebbek a „Come Clean” és a „Reach Out” dalok lehetnek.

Egy hosszabb kihagyás után 2014-ben megjelent visszatérő dala Chasing the Sun címmel, amihez elkészített klip még aktuálisan nyáron megjelent. Ez a dal nagy sikereket nem futott be, nem úgy mint következő 2. kislemezes dala, ami az All About You címet viseli, és arany fokozatot vívott ki magának.

enhanced-4651-1427380134-1

Várva várt, még cím nélküli 5. nagylemeze hamarosan megjelenik, amiről tervek szerint 3. kislemezként a „Sparks” című dal fog szolgálni, ami egyben jelenlegi vígjáték-sorozatának a „Younger”-nek a promóciós dala is!