Áprilisban érkezik EVA SIMONS legújabb kislemeze! #Policeman előzetes

Ki ne emlékezne a „Silly Boy” előadójára, aki nem csak csodálatos hangjával, de hatalmas hajkoronájával is hamar kitűnt az újonc énekesnők sorából!

promoka
A 30 éves énekesnő 2004-ben kezdett el tevékenykedni a pályán, de csak a 2009-es év hozta meg számára a nagy áttörést, amikor debütált Silly Boy dalával. A dal egyébként csak egy demo-ötlet volt, még hozzá Rihanna albumára, de mivel nem került fel rá, így nyugodt szívvel felhasználták és az énekesnőnek sikerült slágert csinálnia belőle.
A holland énekesnő ezek után több producerrel is dolgozott együtt. Afrojack-el közös elkészítették minden idők egyik legnagyobb gigaslágerét, a Take Over Control-t. Számtalan toplistára került fel a dal, és vezette is azokat heteken keresztül. Nem sokkal később az LMFAO-s srácok felkérték, hogy csatlakozzon „Sorry For Party Rocking” turnéjuk észak-amerikai állomásaihoz. Még ugyanebben az évben, 2012-ben kijött egy új dallal I Don’t Like You címmel, aminek producere Zedd volt. Az amerikai útja során összebarátkozott will.i.am-el is, közös munka során pedig megszületett a This Is Love. Ez a szerzemény is hatalmas sikereket ért el, de nem csak a tengerentúlon. 2013-ban vissza nem térő felkérés érte, hiszen csatlakozhatott Beyoncé világturnéjának (The Mrs. Carter Show World Tour) hollandiai koncertjéhez. A fellépés után a Pepsi pedig felkérte 2013-as kampányához, így elkészítették R3hab-al Unstoppable névre keresztelt számot. 2014. szeptemberében jelent meg a Stafford Brothers This Girl alkotása, amire az énekesnő mellett az ismert amerikai rapper, T. I. is közreműködött.

Az afro felmenőkkel is rendelkező művésznő 2015-ben újra dalok gyártásába kezdett, és április 10-én érkezik is “Policeman” című vadonatúj dala!