Boggie a döntő után sem pihen!

Boggie (1)(kicsi)

Csemer Boggie-t arról kérdezték, hogy hogyan néznek ki a napjai A Dal után, mik a tervei a jövőre nézve, illetve, hogyan készül az Eurovíziós Dalfesztiválra. A már országszerte ismert énekesnő túl van A Dal-t követő, az A38 hajón rendezett nagykoncertjén, amit az M2 műsorra is tűz április 17-én pénteken 23:50-kor. Boggie számos feladattal találta magát szembe a dalválasztó verseny óta, hiszen párhuzamosan készül az Eurovízióra és folytatja második nagylemezét népszerűsítő magyarországi turnéját.

„Kívülről talán nem látszik, de tengernyi kötelezettsége van annak, aki az országot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon. Rengeteg munkám van, a hazai döntőt követően a megnövekedett médiaérdeklődés miatt a legtöbb időt a számítógép előtt töltöm, de természetesen a rengeteg időt töltök a próbateremben is. Bécsre egyelőre csak lelkiekben és az énekpróbákkal tudok készülni, jövő héten kezdődnek meg a célzottan Bécsre vonatkozó munkálatok. A produkciót fel kell állítani egy hatalmas, és teljesen más technikai felszereltséggel bíró színpadra. Már kaptunk látványterveket így már tudunk a végleges színpadképen is gondolkozni. Természetesen ez is folyamatos egyeztetést igényel. Szóval pihenésre most nincs és nem is lesz idő, gőzerővel dolgozunk. De ez így van jól és én nagyon élvezem” – mesélte Boggie.

Boggie elmesélte, hogy az Eurovíziós színpad adottságai miatt dalának háttérvetítését biztosan meg kell majd változtatni, mert a kinti, hatalmas körszínpad nem lesz alkalmas arra, hogy átültessék az itthoni versenyre kitalált szófelhőre épülő koncepciót. Továbbá még az is elképzelhető, hogy egy magyar betét is kerül a dalba, de ez csakis attól függ, hogy sikerül-e a dalhoz illő szöveget készíteni, nem mindenáron fognak változtatni az eredeti szövegezésen.

A Dal győztese azt is elmesélte, hogy áprilisban Hollandiába utazik énekelni, de az Eurovíziós Dalfesztivál kapcsán történő fellépések mellett folytatja második nagylemeze, az „All is one is all” magyarországi turnéját, így a magyar közönségnek nem kell mellőznie őt a színpadról. Mindezek mellett elkezdte a felkészülést az őszi külföldi klubturnéjára is.