EXKLUZÍV KLIPPREMIER: Vekonyz – In My Mind (feat.Calidora)

Ugye mindenkinek meg van még a tavalyi év egyik legnagyobb slágere, a The Way I Do?! Mivel nem csak a hazai, de már a külföldi rádiós listákat is meghódította és vezette azokat az élmezőnyben heteken keresztül. A dal szerzője, azaz Vekonyz most egy vadonatúj dallal rukkolt elő egy új klip kíséretében.
kep1

Ki is az a Vekonyz? A producer Vékony Zoli, vagyis Vekonyz 12 évesen kezdett el zenét írni. Zongoraórákat vett és az osztálytársaival megalapította az első zenekarát. 15 éves korában jött a képbe a deep house műfaja, mikor a Timewriter és Terry Lee Brown Jr. zenéjébe szeretett bele. Az elmúlt néhány évben több sikeres projekten is dolgozott.

2013-ban megjelentette a Szeretet él”/”Nobody Says című slágert bajtársával, Tóth Zolival és Gáspár Laci közreműködésével, bekerülve ezzel A Dal 2013 műsorába is. A nóta meghódította a slágerlistákat, sőt több mint fél évig pörgött nagy rotációban a rádiókban. 2014 elején az egyik legsikeresebb magyar rapperrel, Denizzel dolgozott együtt a Holnapután című számon, amely nagy underground figyelmet és óriási szakmai elismerést hozott Zolinak.

Tavasszal jelent meg első önálló szerzeménye, a The Way I Do, ami egy nyárias deep house track, Yinka Williams könnyed hangjával, aki a szöveget mondja az alapra. A dal megkapóan élettel teli egy kis karibi hangulattal, valódi rádiós és klubsláger. A single rövid időn belül több mint húsz rádióállomás playlistjére felkerült, ahol azóta is folyamatosan növekvő játszást produkál, így például Magyarország legnagyobb dance rádióján, a Music FM-en is 3. helyet ért el a Top 50-es listán. Eközben a közönség is a 2014-es nyár dalává kiáltotta ki, illetve az iTunes-on is 1. lett a single toplistán.

Vekonyz emellett Zséda legújabb dalának, a Hány percet élsz-nek, és a cuki győri énekesnő, Bogi legfrissebb nótájának, a Feels So Right-nak is társszerzője. Nem is csoda, hogy mindkét dal sikerrel került a rádiókba, miközben az online jelenlétük is egyre erősebb.

A VIVA TV figyelmét is felkeltette, így őt választották a 2014. novemberi Push előadójának, kiemelten kezelve a „The Way I Do” csodás nyarat idéző videóját is. A Music Channelen is egyre jobban szerepel a klip, így hétről hétre egyre magasabbra emelkedik, így a második helyen állt a zenecsatorna toplistáján is.

Második kislemeze (single) az In My Mind március 25-én debütál, mely a magyar énekes-dalszerző Calidora élénk, mégis lágy énekére épül. A deep house hangzás és a vidám party videó azonnal egy meleg, nyári helyre varázsolja a közönséget, ahol újabb csodálatos világokat fedezhetnek fel.