Lopott a Blurred Lines – Robin Thicke fizethet!

A folyamat kevesebb mint egy hétig tartott, de a zsűri végül úgy döntött, hogy a Blurred Lines című számot ellopták, és így Pharrellnek és Robinnak 7,4 millió dollárt kell fizetniük.

pharrell-robin-thicke-blurred-lines-2013-billboard-650-b

Robin Thicke és Pharrell Williams szeretne fellebbezni a kedden meghozott ítélet miatt, miszerint a Blurred Lines című dalt ellopták, így a két énekesnek 7,4 millió dollárt átszámítva 2,1 milliárd forintot kell kifizetni.

Az eredeti szám Marvin Gaye nevéhez fűződik aki 1984-ben meghalt, így a gyerekeit illeti ez a szép kis összeg. Az énekesek természetesen tagadnak mindent. Howard King, az énekesek ügyvédje kijelentette, hogy a dal 100%-osan eredeti és  minden erejükkel harcolni fognak az ítélet ellen. Bár azt azért hozzá tette, hogy ugyan ez rengeteg pénz de az ügyfelek nem mennek tönkre emiatt.

robin-thicke-a-felesegem-tart-eletben-09070441

És ez sajnos nem minden.

Gaye lánya mindent elkövet, hogy bemocskolja a két énekest, mert szerinte egyáltalán nem megérdemelt a dalból származott siker. Mindemellett külön Pharrell-t is támadja, ugyanis nem biztos benne, hogy az énekes Happy c. száma nem az édesapjától van.

Itt az említett Marvin Gaye féle Blurred Lines:

Összehasonlító videó: