Összeállt YOUNG G és DUKAI REGINA, de csak egy-két közös dal erejéig! #Sablon


Ugye nem felejtettétek még el VV Bécit, akinek a luxusbörtönben töltött napjait a Való Világ 4. szériájában ismerhettük meg?!
A srácnak – aki azóta már egy gyermekes édesapa – volt egy álma, ugyanis elég fiatalon elkezdett a zenei pályára kacsingatni, de a sikert talán a VV-s szereplés hozta meg számára. Hiszen a műsor után debütált első dala Legnagyobb, immáron Young G művésznév alatt. Ezt újabbnál-újabb dalok követték, mint például a Játssz velem, HEY, vagy a Semmi gond. Olyan előadókkal készített már közös dalt, mint Lakatos Yvette, IGNI, Gitano, Dukai Regina, Fehér Zoltán, Burai Krisztián, Mario, Düki, vagy MR. Missh. A mai napig számtalan fellépése van országszerte, sorra jelenteti meg dalaihoz elkészített kisfilmjeit, de még saját webshopja is van. Hivatalos YouTube csatornájára már rengeteg videó felkerült, több mint 26.000 feliratkozója van, és videóit már több mint 23 millióan megtekintették.
Legújabb szerzeményét a gyönyörű modell, énekesnő és üzletasszony, Dukai Reginával készítette el, és a Sablon címet kapta! A közös klip 2015. február 26-án debütált, ezen a napon egy hatalmas koncerttel lepte meg rajongóit a rapper, ennek apropójából pedig 2 éves töretlen karrierjét is megünnepelte! Az eseményen bejelentésre került az is, hogy a közeljövőben egy újabb közös dal is megjelenik majd.
A 30 éves Rácz Béla tehát bebizonyította, hogy a Való Világ után is van élet! Nem is akármilyen..