Tóth Gabi hamarosan új dalokat ad ki

X-Faktor-Toth-Gabi

Magyarország egyik legismertebb hangja, Tóth Gabi hamarosan visszatér a zeneiparba kisebb kihagyás után. A tehetségkutató műsör eléggé lekötötte idejét, így a zenélés visszaszorult kicsit, de most visszatér a zene világába, sokak örömére.

Tóth Gabi nemrégiben egy szombathelyi fellépése előtt adott interjút a helyi újságnak, amelyben rengeteg dolgot elmondott mind magáról, mind pedig a munkásságáról valamint terveiről.

Sok munkám van, a Tha Shudras frontemberével, Trap kapitánnyal, azaz Molnár Tiborral csináltam egy közös projektet. Szájdobolás és ének, ezzel fogunk járni fellépni, szerencsére már jönnek a felkérések. Mellette elvállaltam a zenekar körüli teendőket, hivatalosan is én lettem a menedzserük. Mellette a saját feladataim a legfontosabbak, tavasszal kijövök három új dallal, utána forgatjuk sorban a klipeket, és nemsokára újra jön a tehetségkutató műsor.

– nyilatkozta Gabi.

Emellett még arról beszélt, hogy hogyan kapcsolódik nehéz időszakok után, hogyan kezeli a hírességet, valamint a tehetségkutatókról beszélt.
A teljes interjút az alábbi linket tudjátok elolvasni: INTERJÚ TÓTH GABIVAL