JUSTIN BIEBER is szerepelni fog CARLY REA JEPSEN legújabb klipjében! #IReallyLikeYou dalelőzetes

Carly-Rae-Jepsen-I-Really-Like-You-2015-1500x1500
A visszaszámlálás megkezdődött! A kanadai származású dalszerző-énekesnő, Carly Rae Jepsen készen áll arra, hogy újra meghódítsa a slágerlistákat!
A 29 éves énekesnő egy kanadai tehetségkutató műsorban tűnt fel (Canadian Idol), majd 2008-ban már debütált is első kislemeze „Sunshine on My Shoulders”, ami egyben John Denver dalának feldolgozása volt. Nem sokkal később még abban az évbeb megjelent a debütáló lemeze (Tug of War) is, mégis az áttörő sikert és népszerűséget a Call Me Maybe hozta meg számára, ami 2011. szeptemberében jelent meg és CURIOSITY című EP-jén szerepelt. Második nagylemeze KISS címmel jelent meg 2012-ben, amiről 5 kislemezt is megjelentettek; „Call Me Maybe„, „Good Time„, „This Kiss„, „Almost Said It”, „Tonight I’m Getting Over You„.
Az új szerzeménye pedig I Really Like You címmel 2015. március 2-án jelenik meg hivatalosan, amit a tinihangú énekesnő menedzsere erősített meg BILLBOARD magazinnak adott interjújában. A dalhoz készült kisfilmet pedig még február közepén leforgatták, amiben Tom Hanks mellett Justin Bieber vendégszerepelt!