R&B zenével jelentkezik Adam Lambert

Az énekes a BRIT Awardson adott interjút, ahol részleteket árult el a közelgő nagylemezéről.

Screen shot 2015-02-26 at 20.37.02

Adam Lambert nagy lépésre szánta el magát 2013-ban, amikor otthagyta régi kiadóját, a RCA-t. Az énekes így abban a tudatban lehetett, hogy az egész karrierjét előről kell kezdenie, és ajtókon kell kopogtatnia, hogy valaki szerződtesse, ellenben, a Warner Bros. Records elsők között csapott le rá, és több millió dollár értékű szerződést ajánlott fel számára.

Lambert 2014 áprilisában Svédországba utazott, hogy rögzítse, szám szerint, harmadik stúdióalbumát, amiben a slágergyáros Max Martin és Shellback segítette. Az ütős duó lett végül a lemez executive producere. Maxnek és Shellbacknek olyan slágereket köszönhetünk, mint például Adam Lambert nagy slágerei, a Whataya Want From Me és If I Had You, de az ő nevükhöz fűződik még több tucat másik örökzöld is, mint a Baby One More Time, We Are Never Ever Getting Back Together, California Gurls, I Knew You Were Trouble, Till The World Ends, Teenage Dreams, Oops…I Did It Again, I Kissed A Girl, Part Of Me, Roar, Dark Horse, Shake It Off…

Adam a január 29-én bejelentette, hogy a lemezének címe a THE ORIGINAL HIGH, ami nyár elején érkezik, míg az első kislemeze áprilisban.

Az új albumom, a The Original High idén nyáron érkezik. Az executive producer Shellback és Max Martin volt, így egy erős popanyagot hoztunk össze, némi house és R’n’B beütéssel. Nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek hallhassák. Lesz egy The Original High című dal a lemezen, aminek szürreális a dalszövege és nagyon elgondolkodtató. Ami igazán tetszik ezen a lemezen, hogy mindenkinek minden dal más-mást jelenthet. Nincsenek konkrétumok, hanem saját magad értelmezheted őket. Ez most a hallgatókról szól, nem rólam. Ennek ellenére nagyon személyes lesz. A zenét a közönségemnek írom, nem saját magamnak. Kíváncsi vagyok, kinek mi jön le.

Lambert kedvence a The Original High című dal és az első kislemeze, aminek címét még nem árulhatja el, csak annyit, hogy április elején érkezik.