KATY PERRY véget akart vetni az életének! #ByTheGraceOfGod #GRAMMY


Az amerikai énekesnő majdnem öngyilkos lett, ezt a szörnyű eseményt foglalta össze By the Grace of God című megható dalában, amit a holnap megrendezendő 57. Grammy Gálán fog előadni! A felvétel pedig felkerült az californiai csajszi hivatalos YouTube oldalára, amiből arra következtethetünk, hogy talán kislemez formájában is kiadásra kerülhet (klip is készülhet hozzá) a közeljövőben.
A gyönyörű balladát már 2013-ban megismerhettük, hiszen az énekesnő PRISM című albumán szerepelt, mégsem kapott akkora hangsúlyt. Az énekesnő 2013-as címlapsztorijában így nyilatkozott a dalról:

„That song is evident of how tough it really was at a certain point. I asked myself, ‘Do I want to endure? Should I continue living? – Ez a dal azt bizonyítja, hogy milyen nehéz is volt egy bizonyos ponton. Azt kérdeztem magamtól: Elakarom még viselni? Élnem kellene továbbra is?” – az énekesnő nyilatkozatán rengeteg rajongó aggódni kezdett, hiszen sorai az öngyilkosság gondolatát tükrözték.

Úgy gondolom, hogy ma már bátran kijelenthetjük, hogy Katy-nek hatalmas ereje van, hiszen sikerült túllépnie élete egyik legszomorúbb időszakán, és nem csak szépségével, de tehetségével is igyekszik a zenei pályán maradni.

Katy-Perry-By-the-Grace-of-God-made-by-vinny-2015