Lewis Hamilton betör a Pop bizniszbe?

lewis-hamilton-9Lewis Hamilton már pár évvel ezelőtt tett bejelentést azzal kapcsolatban, hogy az autóversenyzés mellett, a zenéhez is éppen annyira ért. A brit Telegraph értesülései alapján, állítólag a világbajnok pilóta már le is szerződött a Purple PR-rel, ami valljuk be, nem éppen arra vall, hogy Lewis csak a levegőbe beszélne.

Hamilton a héten Párizsban járt, ahol látták a Purple képviselőivel, szóval a Telegraph megalapozott gyanúja nem is annyira „kacsa”? A Purple Pr-ről kicsit bővebben; olyan előadók útját egyengetik, mint Beyoncé, Adele vagy éppen Calvin Harris. Érdekesség, hogy Lewis gyönyörű barátnője, Nicole Scherzinger nem tartozik a Purple táborába.

Ha az esetleges szerződés nem lenne elég, Hamilton Colorado-ban egy saját stúdióval is rendelkezik, amit kedvesének Nicole-nak építtetett, azonban legtöbbször maga Hamilton használja. Az interjúk során gyakran említésre kerül, hogy imád zenélni és rengeteg dalt írt már. Külön érdekesség, hogy a tavalyi Japán Nagydíjról, Tokio-ba sietett egy stúdióba.

Rihanna, Lady Gaga, Beyoncé és a többiek! Kössétek fel a szoknyátokat, mert Lewis Hamilton jön…lát…és győz!