Avril Lavigne új dallal és meglepetésekkel indítja az újévet

Avril Lavigne karrierje az elmúlt időszakban egyre csak lefelé megy. Utolsó, saját magáról elnevezett albuma mondhatni bukás volt, magánéletéről nem is beszélve. Ám most talán változtathat ezen.

1920478_10152749606974300_3524234819422535584_n

Sokáig nem lehetett hallani kanadai énekesnő felől. Elmondása szerint rossz állapotban volt sokáig, betegeskedett és persze a Chad Kroegerrel való válása is rátett még egy lapáttal. Nem is reméltük jó ideig még, hogy valami történni fog karrierjével kapcsolatban, amely az elmúlt időszakban lefelé ível. Egészen mostanáig!

Avril az elmúlt napokban hivatalos Facebook és Twitter oldalán is közzétette, hogy hamarosan egy új dalt fog megjelentetni, amely a „Fly” nevet viseli. A dalt még régebben írta és készítette el, csakhogy nem került kiadásra. Egészen az idei évig, ugyanis Avril a Special Olympics támogatására szánja a dalt majd. Az esemény Július végén kerül megrendezésre, azért reméljük addig nem kell várnunk a dalra.

FLYTTT

Azonban nem ez az egyetlen dolog amellyel Avril készül. Twitter oldalán privát üzenetben elmondta, hogy még a Fly megjelenése előtt készül valamivel. Ez a valami pedig Februárban fog napvilágot látni. Elmondása szerint olyan dolog fog történni amire már régóta várnak a rajongók. Sokan a Give You What You Like című dalának klipjére gondolnak, van aki egy válogatás albumot pedzeget. Mindenesetre kíváncsian várjuk mi is lesz ez a projekt.

februártttt

De még itt sem ér véget a lista. Olyan információ is napvilágot látott, miszerint a Give You What You Like című dala, a hamarosan megjelenő ‘A szürke 50 árnyalata’ című film egyik betétdala lesz. Ez persze csak pletyka egyenlőre, mindenesetre eléggé illene a dal témája a film témájához.