Vége a románcnak: Slash beadta a válókeresetet!

489914515-630x420

A Guns N’ Roses egykori nagyágyúja, a legendás gitáros, Slash 13 évi házasság után döntött a válás a mellett. A zenész december 30-án nyújtotta be a válókeresetet felesége, Perla Hudson ellen kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

A The Daily Mail és a TMZ beszámolója szerint a sztárpár házassága már megromlott egy ideje, Perla pedig Hawaii-ra utazott fiaikkal, Londonnal és Cash-sel ultimátumot adva párjának: amennyiben nem tisztázzák az ügyes-bajos dolgaikat szilveszterig, úgy vége a házasságuknak.

Érdekesség, hogy Slash már 2010-ben is beadta egyszer a válókeresetet Perla ellen, ám két hónappal később visszavonta azt; 2011-ben pedig megújították fogadalmukat egymás iránti hűségük és szerelmük zálogaként, ám úgy tűnik, még ez sem volt elég erős ahhoz, hogy együtt tartsa őket.

slash

December 29-én pedig bejárta a világot a fenti, az Instagramra feltöltött fotó, melyen Slash és korábbi szerelme, Meegan Hodges látható, amint szorosan átölelik egymást és Meegan puszit ad a zenész arcára és csupán annyit fűzött hozzá:

Imádom ezt a pasit! A szívem. Az emberem. A legjobb barátom.

Vajon Slash a válás fényében ismét felmelegíti a káposztát az exével vagy csupán egy baráti ölelésről és pusziról van szó?