Jön Kállay-Saunders András nagylemeze!

Kállay-Saunders András első nagylemeze Delivery Boy hónapokon belül megjelenik (pletykák szerint már februárban!), első KALLAY SAUNDERS BAND dal pedig még januárban!

10620579_835740699790984_6317827508588508524_n

A New York-ban született tehetséges 29 éves énekes ezt írta a lemezéről:

„majd lesz szomorusag, boldogsag, minden a lemezen. Mikor halasz egy szomoru dalt tolem az nem jelenti hogy szomoru vagyok. Nagyon piszkos lesz a lemez , tele erovel meg erzesek. .. Nagyon piszkos Raw (Nyers) senkinek nem probalok megfelelni. Oszinte erzesek, pilanatok az eletembe, gondolataim, olyan dolgok amik nem tetszenek es talan nem kelemes halani de valosag. Kallay Saunders Andras lesz, itt mar nem lesz Shalalalalala shalalalalala, most kicsit komolyabb lett a dolog De a szepseg az benne lesz meg a legsotetebb dalban is.”

Az albumon csak angol dalok fognak szerepelni, de András megígérte, hogy minden dal szövege megjelenik magyarul is.

„majd kerek egy forditot es mindegyik dalt leforditok Magyarul hogy ha veletlen nem erti valaki. De enekelni csak angolul fogok”

10511339_868389183192802_5264639731995722264_n

A jóképű fiút viszont sokan támadták hivatalos facebookjára feltöltött félmeztelen képe miatt; kijelentette, hogy nincs szó semmiféle magamutogatásról, így próbálta megvédeni magát:

„Igen enekes vagyok. Es soha nem gondoltam hogy van „szuksegem” „mutogatni” . Ugy irod mintha mesztelenul lefotoztam magamat. Ezek szerint nem fogsz orulni amikor halgatod a lemezemet es halasz egy „erotikus” „sexy” dalt. Es ha veletlen forgatnak egy klippet ennek a dalnak es ugy erzem leszeretnem venni a polomat akkor mi a baj? A legnagyobb enekesek a vilagon ,akiket halgatok miota kis gyerek vagyok, tudod hanyszor leptek a szinpadra felmesztelenul, es azt csinaljak amit akarnak. Ez a szep a zene be, nincsenek hatarok es azt csinalsz amit akarsz .. Nem kel hogy tetszen mindenkinek ahogy kinezek polo nelkul, nem azert csinaltam a kepet. Hanem azt nem ertem miert gondolna valaki hogy nekem „szuksegem” van hogy levegyem a polomat. Azert vetem le mert epp olyan kedvem volt es hangulatom. Es nincs Igazi arcom, van millio stilus ami bennem van es ahogy erzem magamat az adot pilanatban azt a stilust mutatom, zeneileg meg a kulsomel. Senkit nem utanozok.”

A válaszból leszűrve arra lehet következtetni, hogy az új korongon lesznek szexibb dalok is:

„En egy EMBER vagyok nem egy angyal, nem tudok se Probalok mindenkinek megfelelni. Inkabb enekelj? Most ulok az oltozoben es Enekelek fellepesem elot. Nincs semmi koze a kepnek ahoz hogy, hogy ismertel meg. Nem ” mutatom” magam hanem pont halgatok egyik dalt a lemezemen ami olyan hangulatot kepvisel mint a kepem.”

A stúdióalbum készítése közben egy kis idő maradt jó kedvre is, az egykori Megasztár felfedezett nagyon élvezi a lemezkészítés folyamatait:

„Ma pont egy Laza jo kedvu , nem erdekel semmi a vilagon dalt irtunk”

10405342_872984046066649_7205955388334832938_n

A stúdióalbumon biztos helyet kap majd a „Running” és a „Juliet” című dalok, ezek mellett pedig 10 vadonatúj dal fog még szerepelni.

Ha kíváncsiak vagytok az új dalok szövegeire, akkor látogassatok el a srác hivatalos Facebook-os oldalára, ahol exkluzív részleteket találtok!

facebook \ twitter \ instagram \ iTunes \ youtube