A szerkesztők kedvenc karácsonyi dalai

Egy nappal az év legnagyobb ünnepe előtt, mertünk nagyot tenni. Összeszedtük minden erőnket,
megtettük a lehetetlent. Összeraktuk amink van.

cikkép2

Persze senki ne gondoljon rosszra. Csupán csak a közelgő ünnepre való tekintettel megmutatjuk nektek, hogy Mi, mire rázzuk a karácsonyfa alatt egy bögre kakaóval. Mindenkinek van kedvenc karácsonyi dala. Ezzel a MUSICDAILY fenséges szerkesztői sincsenek másképp. (A fenséges jelzőt nem kell komolyan venni).
Na tehát, nehéz döntés volt, de megerőltettük agykerekeinket, bármilyen hihetetlen is de sikerült, és összeraktuk kedvenc karácsonyi nótáinkat. Ezeket most meg is mutatjuk nektek, csak hogy érezzétek a törődést és lássátok, mi is hallgatunk zenét. IGEN HALLGATUNK! 🙂
Na de, viccet félretéve, fogadjátok tőlünk szeretettek a karácsony talán legnagyobb dalait.
Karácsonyi Zene, Tőlünk, Nektek!

Szabi:

Cascada 2007 Novemberében dolgozta fel a Wham! 1984-es „Last Christmas” című nótáját. Talán ez a feldolgozás a legsikeresebb a mai zenekedvelők körében. Nem véletlen hogy bekerült a kedvenc karácsonyi dalaink közé.

Vivien:

Természetesen az eredeti dal sem maradhat el. 1984 óta ez az egyik legkedveltebb karácsonyi dal, bárki bármit mond. Így hát egyértelmű a helye itt.

Tomi:

Mariah Carey legsikeresebb dalát, az „All I Want For Christmas”-t is bizonyos, hogy mindenki ismeri és elénekelte legalább egyszer. 1994-es megjelenése óta töretlen a sikere, amit mi sem bizonyít jobban az, hogy rengetegen feldolgozták, és néhányaknak az is megadatott, hogy Mariah Carey-vel közösen adhatták elő.

Klau:

2013-ban Kelly Clarkson egy karácsonyi albummal örvendeztette meg a nagyérdeműt. Ezen az albumon kapott helyet az „Underneath the Tree” című dal is, amely könnyedsége és szépsége miatt sokak kedvence lett.

Martin:

„Gyere rázd, rázd fel az ünnepet!” – Énekelte az X-faktor fináléján a győztes. Ez a dal még magyarul is jól hangzik. A dalt 2010-ben minden bizonnyal először a Coca Cola reklámban hallotta mindenki. Azóta viszont a feltornázta magát a legsikeresebb karácsonyi dalok közé és sokaknál ez is biztosan szól karácsonykor.

David:

Az idei év talán legsikeresebb vagy legjobban várt karácsonyi dala, Ariana Grande – „Santa Tell Me” című nótája. A dalt a már tavaly megjelenő „Christmas Kisses” című középlemezére készítette, amelyet ezzel a dallal kiegészülve speciális kiadásban meg is jelentetett.

Ati:

Ha kibírjuk szentestéig, már csak egyet kell aludni és eljön az év legnagyobb ünnepe, a karácsony. Leona Lewis meg is énekelte ezt „One More Sleep” című dalában tavaly.

Lexi:

Britney Spears, 2000 Novemberében megénekelte, hogy csak egy kívánsága van karácsonyra idén. Ami nem más mint a szerelem. Mindenkinek boldogabb az ünnep, ha olyannal ünnepelheti akit szeret. Sokaknak bizonyára ugyanez a kívánsága, mint Britney-nek. A dal egyébként a 2000-ben megjelent „Platinum Christmas” című albumon lelhető fel, amelyen különböző előadók énekelnek karácsonyi nótákat.

Nos, hát ezekre tekerjük mi szenteste a karácsonyfa illatában és a kakaó mámorában úszva. Reméljük tetszett nektek ez a kis összeállítás a kedvenc karácsonyi dalainkkal.

Ezúton szeretnénk egy nappal az ünnep előtt mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni. – az MD csapata.