A MUSIC DAILY-N ELŐSZÖR: DAL és KLIPPREMIER: Zola – Maradj mindig a részem

10846570_788740914521161_888402293_n

 

A Music Daily oldalán láthatjátok először Zola Maradj mindig a részem című dalát.
A Maradj mindig a részem időzítése nem véletlen, a dalhoz tartozó klip ugyanis igencsak ünnepi hangulatúnak ígérkezik. Nem karácsonyi dal, mégis remekül illik a bensőséges és meghitt ünnephez. Az eddig megjelent Zola dalok különböző stílusokat és hangulatokat képviselnek, így a Maradj mindig a részem is több érdekességet tartogat. A dal egyik meghatározó különlegessége a cselló, melyet Szénási Annamária csellista művésznő szólaltat meg.
Annamari – Zolához hasonlóan – 8 éves korában kezdett hangszeren játszani, később a Bartók Konzervatóriumban végzett. Kettejük zenei pályafutásának összefonódása a Zeneipari Hivatalnak köszönhető, itt tanul Annamari és Zolának is van kötődése az iskolához. Az első találkozáskor felmerült a közös munka gondolata és Annamari rögtön igent mondott Zola felkérésére! A közös munka pedig mindkettejük számára izgalmas volt, talán pont a műfaji különbözőség miatt, Annamari ugyanis eddig a komolyzene és a jazz műfajában tevékenykedett. A dalhoz készült videót ismét azzal a Gerócs Balázzsal forgatták, akivel a Leggazdagabb ember óta együtt dolgoznak.
„A Maradj mindig a részem egy férfi vallomása egy nőnek, akivel az életét szeretné leélni. A Leggazdagabb ember szentimentális vonalát követi, de ez egy nagyobb ívű, klasszikusabb dal, a hangszerelési sajátosságokból adódóan. A videó pedig olyan lett, mint amilyet megálmodtam. Balázsnak köszönhetően olyan fényhatásokat sikerült elérni, ami nagyon magasztossá, de ugyanakkor intimmé és széppé teszik a képi világot.”