HANGULAT VIDEÓ: Zola – Jégember

10850463_781318798596706_337578562_n

Az idén ősszel bemutatott három teljesen egymástól eltérő stílusú dal után megérkezett a jégember, ami ismét egy teljesen más oldalát mutatja meg a dalszerző-énekesnek.

A dalról Zola így nyilatkozott:

„Egy régi dalom, melyet még húszas éveim elején az első bandámmal játszottunk. Később párszor eltoltam akusztikus esteken és többen megkérdezték, hogy mi lesz ezzel a dallal? Gondolkodtam, hogy milyen formában lehetne egyszemélyesen úgy megszólaltatni, hogy passzoljon a dal mondanivalójához, karakteréhez. Így jött az ötlet, hogy nem akusztikus gitárral veszem fel, hanem egy FenderTelecasterrel. Ez egy ízig-vérig rock dal, zeneiségében, szövegében, énekstílusában. Erő és férfiasság árad belőle – persze nem az a hímsoviniszta-féle. De azért simán lehetne akár az örök agglegények himnusza. „

Zola a videók terjesztéséhez rajongói segítségét szeretné igénybe venni, így a közösségi oldalon a klipek megosztóinak nevét a kampány végén köszönetképpen dalba foglalja majd, ami jelen állás szerint azt jelenti, hogy egy olyan dalt kell majd elénekelnie, melyben több száz név szerepel, ami roppant bevállalós ígéret a dalszerző-énekestől!