Avril Lavigne egészségügyi problémái miatt vonult vissza

Avril-Lavigne

A 30 éves kanadai énekesnő legutóbbi stúdiólemezének megjelenése óta több, mint egy év telt el, és bár az azt követő turné és közönségtalálkozások is lezajlottak, Avril rajongói joggal nyugtalankodnak az énekesnő miatt, akiről nemrégiben az a hír járta, hogy máris tönkrement a kapcsolata férjével, a Nickelback frontemberével.

Chad nemrégiben megcáfolta a pletykákat, és elárulta, minden a legnagyobb rendben köztük. Ennek ellenére joggal aggódnak a Little Black Starnak nevezett fanatikusok, ugyanis Avril a napokban adta tudtukra, miszerint egészségügyi problémákkal küzd, ezért nem vállal nyilvános szereplést.

Ugyan mindeddig nem derült fény a betegség mibenlétére, Avril leveléből süt a kétségbeesés, melyet az Avril Lavigne Chartsnak küldött a Twitteren, az üzenet valódiságáról pedig ő maga nyilatkozott a Billboard magazinnak.

„Vacakul érzem magam, amiért képtelen vagyok magyarázatot adni a rajongóimnak, miért is tűntem el. Megtépázottnak érzem magam, mint egy leszerelt sorkatona… Nem érzem jól magam. Egészségügyi problémáim vannak, éppen ezért arra kérlek titeket, foglaljatok az imáitokba.”