Ti küldtétek: Mi is az After Romeo?

Az After Romeo egy Los Angeles-i banda, mely 2012 nyarán alakult meg. Zenei stílusuk a pop és az EDM (elektronikus zene). Három tag, TC Carter, Jayk Purdy és Drew Ryan Scott már előtte is együtt énekeltek egy másik formációban, a Varsity FanClub-ban, aminek a tagok kiválásával vége lett.

Screen shot 2014-11-21 at 12.56.28

A három srác folytatni szerette volna, így amikor találkoztak Blake English-sel és Devin Fox-szal, megalapították a jelenlegi bandát. Azért az „After Romeo” nevet választották, mert olyan erős kapcsolatot szeretnének létrehozni a rajongóikkal, mint amilyen Rómeó és Júlia kapcsolata volt. Éppen ezért a fanokat is Julieteknek és Bromeoknak nevezték el.

A YouTube-on kezdték, ahova feldolgozásokat és „10-es listás videókat” töltöttek fel (pl.:10 dolog, amit a tejszínhabbal csinálhatsz).

Debütáló videoklipjük, a Free Fall 2013. május 1-jén jelent meg, de még ugyanabban az évben feltöltötték második klipjüket a Save Some Snow című számukhoz Acacia Brinley vendégszereplésével. 2014. március 18-án bemutatták a Love On Lock (LOL) akusztikus verzióját, két hónappal később pedig megjelent a videoklip is, David Lehre rendezésében.

Debütáló albumuk szintén Love On Lock (LOL) EP címmel 2014. szeptember 13-án jelent meg. Az album eddig kizárólag a koncerteken volt kapható, hamarosan viszont a banda webshopjában is elérhető lesz a külföldi rajongók számára.

Jelenleg a Bully Proof Turné keretein belül látogatják az iskolákat, áruházakat az Amerikai Egyesült Államokban, ahol az éneklés mellett fekhívják a gyerekek figyelmét a zaklatás és az erőszak elleni harcra.

Dalaikat saját maguk írják és rendezik, de nem csak dalolnak, hanem táncolnak is. Minden egyes zeneszámukhoz tartozik egy koreográfia, amit minden koncerten előadnak.

TAGOK:

Drew Ryan Scott:

A csapat dalszerzője, aki a zene körül nőtt fel és már 5 évesen énekelt. Az AR-nak és a Varsity FanClub-nak is ő írta, emellett más híres előadóknak is szerzett már dalokat, hogy egy párat említsünk a sok közül, Selena Gomez, Miley Cyrus, Jonas Brothers, VIXX, EXO….

TC Carter:

Énekel, táncol, rappel, beatboxol és egy saját divatblogja is van (Street23 Fashion), ahol még modellkedik is. Több Disney- és Nickelodeon-showban feltűnt már rövid szerepek erejéig, mint például az Indul a risza, vagy az iCarly.

Devin Fox:

Nemcsak 7 testvére közül a legfiatalabb, hanem ő a banda legifjabb tagja is 17 éves korával. 3 évesen kezdte az éneklést, később a YouTube-ra feltöltött coverjeiről pozitív visszajelzéseket kapott, így LA-be költözött, ahol 13 évesen kiadta első kislemezét, a Hooked On You-t. Tud twerkelni, imád szelfizni és szokott rajzolni is.

Blake English: 

Tud zongorázni, táncol, dalokat ír. Már 12 évesen profi koreográfus volt, és a bandának is ő tanítja be a dalokhoz a különféle tánclépéseket. Maximalista, ezért mindig a tökéletesre törekedik a munkája során. Amit a legfontosabbnak érez, hogy az emberek tudják róla: Blake macskaőrült. A saját Júliáit éppen ezért Macskáknak hívja…

Jayk Purdy:

A csapat legnagyobb mókamestere és sportembere. Kiskorában baseballozott, amíg a zene át nem vette az uralmat a sportszeretete felett. Remek stílusérzéke van, és nagyon jól táncol.

Szösszenetek Julietektől…..

„Az After Romeo öt csodálatos fiúból áll, akik mindent megtesznek a rajongóikért, csupaszív emberek.”

„ Devin Fox szőke haja és csodálatos kék szeme elkápráztatja a rajongókat.”

„TC elmehetne rappernek. A hangja tökéletes, kék szemű, szőke hajú. Kell ennél több?”

„Blake a macska srác, akit mindenki imád. Egy csodálatos ember, aki sokat foglalkozik a rajongóival. Lady Gaga legnagyobb rajongója. Ő egy SuperCat.”

„Jayk Purdy a legjobb táncos a bandában. Kiváló tánctudását látni lehet mindegyik klipben. Imádja a rajongóit, csodálatos ember.”

„Az AR egy nagyon tehetséges banda, a rajongóikat is nagyon szeretik, foglalkoznak velünk, Julietekkel. A dalaik is pörgősek, ritmusosak, és a szöveg sem az a tipikus összevisszaság.”

„Öt srác, akiket két hónappal ezelőtt nem is ismertem…Mára mégis az életem egyik, ha nem a legfontosabb részei lettek. Csak ajánlani tudom őket!”

„Blake a kedvencem, mert nagyon jól táncol, imádom a hangját, a stílusát. Szerintem cuki, ha valaki szereti a cicákat. Blake egyszerűen imádnivaló srác!”

„Devin a kedvencem, mert ilyen fiatalon nagyon tehetséges. Látszik rajta, hogy szereti, amit csinál.”

„Drew a kedvencem, mert nagyon aranyos, tehetséges, helyes srác. Mindig ő volt nekem a legszimpatikusabb, de a többi fiút is szeretem. Drew-nak nagyon imádom a hangját, stílusát, és egyszerűen mindenét.

„TC a kedvencem, mert van valami eszméletlen elragadó a mosolyában. TC egy csodabogár… Imádom a hangját, a táncmozdulatait, a szemeit…az egész embert!”

„Jayk a kedvencem, mert ő egy szexuál állat. Nagyon szexi! Azért szeretem, amiért a többieket is. Jól énekel, tehetséges, de kicsit más, mint a másik négy srác. Ő inkább a háttérben marad, én így vettem észre.”

„Az első és a legfontosabb, amiért az ember szeretheti őket: tehetségesek. A második ok: egyéniségek és eredetiek. Nem sok olyan fiúbanda van, ami az elektronikus zenét a poppal keverve képviseli. Valószínűleg már mindenki unja, hogy ennyi együttes kezd felfele törekedni úgy, hogy a One Direction-re hasonlítva terveznek híressé válni. Az After Romeo más. Nem lehet őket összehasonlítani sem a 1D-val, sem a 5SOS-szal, sem más bandával. Nem azért, mert jóval rosszabbak vagy jobbak lennének, szimplán csak különböznek egymástól, de ez bennük a jó. Élnek a saját világukban, játszák a saját zenéiket és nem akarnak senkire sem hasonlítani.”

ÍRTTA: Nagy Alexandra, afterromeohungary.blogspot.hu


Ha szeretnéd megismertetni az olvasóinkkal kedvenc énekesed, bandádat, vagy esetleg hiányolsz valamit, valakit a MUSICDAILY-ről, küldj cikket Te is!

»» [email protected]