Januárban érkezik Marilyn Manson legújabb lemeze

MarilynManson

A sokkrocker nemrégiben jelentette meg közelgő lemezének első előfutárát, a Third Day Of A Seven Day Binge-et, máris jött az újabb jó hír: tizedik nagylemeze január 16-án kerül az üzletek polcaira The Pale Emperor címmel. A lemez rögzítését már 2013-ban megkezdte Manson és zenekara, ám egyéb elfoglaltságok miatt csúsztak a munkálatokkal. Az utóbbi hónapokat színészkedéssel töltötte a frontember, több sorozatban is felbukkant előző lemezének megjelenése óta, többek között az Egyszer volt, hol nem volt…-ban és a Kemény motorosokban is.

Ugyan hivatalosan a Third Day Of A Seven Day Binge az első kislemez az új albumról, ennek ellenére a szemfüles rajongók már hallhatták a Cupid Carries A Gun című dalt is, ugyanis ezt a szerzeményt választották a készítők a Salem című sorozat nyitó dalának. Mindemellett pedig a Killing Strangers akkordjait is hallhattuk az október 24-én debütált Chad Stahelski-rendezte John Wick című filmben.

 

Maga az album tíz teljesen új dalt tartalmaz, azonban a delux változatot kiegészítette a zenész három további szerzeménnyel. Íme, a számlista:

1. Killing Strangers
2. Deep Six
3. Third Day of a Seven Day Binge
4. The Mephistopheles of Los Angeles
5. Warship My Wreck
6. Slave Only Dreams To Be King
7. The Devil Beneath My Feet
8. Birds of Hell Awaiting
9. Cupid Carries a Gun
10. Odds of Even
11. Day 3
12. Fated, Faithful, Fatal
13. Fall of the House of Death