Orbán Tekla énekel a pillanatnak

singforthemoment

Orbán Tekla, a Music Daily Hangja versenyének egyik győztese is „Énekeli fog a pillanatnak” az Erdélyi
„Sing For The Moment” jótékonysági énekverseny keretein belül. Ugyanis közel félszáz jelentkező közül
válogatták be a megmérettetésre (amin mi természetesen nem is csodálkozunk). 🙂 Arról, hogy mi ez a verseny és mit nyerhet vele egy énekes azon kívül, hogy megmutathatja magát, Tekla mesélt nekünk:

Musicdaily: Először is gratulálunk a bejutáshoz! De annak aki nem tudná áruld el, mi az a Sing For The Moment és miért jelentkeztél rá?

Tekla: Köszönöm szépen! 🙂 A „Sing for the moment” egy az „Együtt a rákos gyerekekért”
marosvásárhelyi alapítvány által szervezett énekverseny (Vizi Imre közreműködésével), amelynek bevételéből megszervezésre kerülhet 2015-ben a Champ Camp, rákos gyerekek nyári tábora. Amellett, hogy a szüleim és barátaim biztattak arra, hogy jelentkezzek a versenyre, én is úgy éreztem, hogy ezt a lehetőséget nem szalaszthatom el. Imádom a gyerekeket és mindig is érdekelt, hogyan is tudnék segíteni nekik/rajtuk és ha azzal segíthetek, amit a legjobban szeretek csinálni, énekelni, akkor ennél nagyobb elégtétel nem is kell nekem. 🙂

Musicdaily: Tudhatjuk már, hogy mit fogsz énekelni?

Tekla: A verseny két fordulóból fog állni és mindkettő ugyanaz az este leforgása alatt fog történni. Az első fordulóban mind a 13 versenyző elénekli azt a dalt, amelyiknek hála bekerült a versenybe (mivel mindenekelött bekellett küldeni egy demo-t, amelyek közül a szervezők és Vizi Imre kiválasztották a legjobb 13-at). Én ebben a fordulóban Christina Aguilera – Hurt című dalát fogom énekelni. A második fordulóra szabadon választhattunk dalt, aminek eléneklésére csupán 6-unknak lesz lehetősége, ami a zsűri döntésén fog alapszani. Erre a fordulóra Adele- Rolling in the deep című dalát választottam és nagyon remélem, hogy majd ezt is megmutathatom a közönségnek. 🙂

Muscidaily: Találkoztál a többi versenyzővel? Milyennek találod őket? Úgy érzed lehetsz te az egyik esélyes továbbjutó?

Tekla: Igen, voltak már megbeszélések, így volt alkalmam találkozni a többi versenyzővel. Némelyiküket már régebbről ismerem, sőt egyikük osztálytársam is, viszont a legtöbb versenyzővel a „Sing for the moment”-nek köszönhetően ismerkedtem meg. Még nem hallhattuk egymást énekelni, mivel a próbák még csak most következnek, így nem tudhatom, hogy hogyan énekelnek, viszont biztos mind nagyon ügyesek, ha eddig eljutottak, sőt vannak akik már rutinosak a színpadi fellépésekben. Én mégis reménykedem, hogy továbbjutok majd, mert egy sokkal dinamikusabb dal az, amit a második fordulóra választottam ki, így egy teljesen más oldalamról is megismerhetne a közönség.

Musicdaily: Mit kap a nyertes azon kívül hogy megmutathatja magát ezen a nemes célt szolgáló eseményen?

Tekla: A nyertes abban a megtiszteltetésben részesül, hogy felvehet egy közös dalt Vizi Imrével.

Musicdaily: Köszönjük Tekla, sok sikert kívánunk a versenyen és a továbbiakban, reméljük minél több felől hallatod majd a hangodat!

Tekla: Köszönöm szépen az interjút és a jókívánságokat! 🙂

Teklának ezúton is sok sikert kívánunk a héten kezdődő próbák és a verseny folyamán, és az eseményről készült videó(ka)t is megosztjuk majd!