2015-ben érkezik a Blink-182 új albuma

blink-182-poster-kerrang-incompleto

Nemrégiben jelentette be a kaliforniai trió frontembere, Mark Hoppus, miszerint reményeik szerint 2015-ben kerül majd forgalomba a Blink-182 új albuma, melyen már elkezdtek dolgozni Travisszal és Tommal. A srácok egyelőre még a dalszerzés folyamatánál tartanak és heteken belül el szeretnék kezdeni a rögzítést is attól függően, hogy hogyan haladnak.

Az előzetes tervek szerint még év elején meg szerették volna kezdeni a munkálatokat, de magánéleti okok miatt háttérbe szorult a zenekar és még csak most jött el az idő arra, hogy nekilássanak a lemeznek. Azonban ha minden a terveik szerint halad, Mark, Tom és Travis év végéig bemutatja az album első előhírnökét.

A többszörös díjnyertes pop-punk csapat legutóbbi albuma 2011-ben látott napvilágot Neighborhoods címmel, és bár nem volt akkora sikere, mint a srácok korábbi munkáinak, ennek ellenére hamar elérte az ezüst minősítést az Egyesült Királyságban és aranylemez lett Ausztráliában, mindemellett pedig hosszú hetekig lépcsőzött a legnagyobb slágerlistákon kislemezeivel. Ennek fényében valószínűsíthető, hogy a hosszas munka meghozza majd a gyümölcsét és egy hasonlóan fantasztikus lemezt tarthatunk a kezünkben egy év múlva.