DALELŐZETES: Black Veil Brides – Goodbye Agony

141320564489

Az Andy Biersack-vezette ötös a napokban osztott meg egy 14 másodperces előzetest a Goodbye Agony című szerzeményből, mely nóta szintén helyet kap a srácok október 27-én megjelenő saját magukról elnevezett negyedik stúdiólemezén.

Andy, Ashley, Jake, Jinxx és CC ezúttal a legendás Bob Rock producerrel rögzítették anyagukat Vancouverben és a frontember állítása szerint ez az eddigi legjobb munkájuk. A tizenegy számot tartalmazó, Black Veil Brides IV címre keresztelt album egyébként a Universal gondozásában jut majd el a rajongókhoz, melyről már megismerkedhettünk a Heart Of Fire és a Faithless című dalokkal.

A Goodbye Agony dallamvilága is követi a srácoktól már jól megszokott hangzást, így az elkötelezett rajongók minden bizonnyal elégedetten tarthatják majd kezükben az albumot egy hét múlva.

A zenekar jelenleg az Egyesült Államokban turnézik a Falling In Reverse, a Set It Off és a Drama Club társaságában. A fellépéssorozat december 16-án Tucsonban ér véget, azt követően rövid pihenőt tart a csapat, hogy jövőre megújult erőkkel induljon népszerűsíteni a legfrissebb albumot és előreláthatóan tavasszal Európát is célba veszik.

Íme, az új album számlistája és borítója:

 Heart Of Fire
Faithless
Devil In The Mirror
Goodbye Agony
World Of Sacrifice
Last Rites
Stolen Omen
Walk Away
Drag Me To The Grave
Shattered God
Crown Of The Thorns

a8eb1859