Taylor Swift dalt írt Harry-ről – sosem találnád ki a címet!

Sokan unják már Taylor Swift dalokon keresztül üzengetését az exeinek, de az énekesnő nem! Sőt, a hamarosan megjelenő albumával tovább bővítette a listát, és John Mayer, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal, Connor Kennedy közé beállhat büszkén Harry Styles is a sorba.

Szinte magunk előtt látjuk a világ Directionereinek reakcióját, akik biztosan nem fognak majd a boltokba szaladni és megvenni 1989 c. nagylemezét, ami október 27-én jelenik meg.

Ráadásul, hogy a rajongók és a fürtös énekes még boldogabb lehessen, nem ám olyan dalcímet kapott, mint a Never Ever Getting Back Together vagy éppen a Back To December, hanem…

(dobpergés)

…STYLE.

Igen, a Harry STYLEsról szóló Taylor Swift-dal a STYLE!!! címet kapta. Taylor elégedett mosollyal mesélt erről a Rolling Stonenak: „Át kéne arra írnom a címet, hogy Egyáltalán Nem Sajnálom – elmélkedett.

Nos, Taylor, van egy olyan érzésünk, hogy sajnálni fogod.

És mielőtt, azt hinnétek, vége van a listának, három további dalt is megihletett a One Direction népszerű énekese: „Out of the Woods,” „I Wish You Would” és „All You Had to Do Was Stay”.

Őszintén, alig várjuk a megjelenést és a reakciókat.

Egyébként, nem is olyan régen, Taylor a Katy Perry rajongókat is maga ellen fordította, hiszen a countryból poppá érett énekesnő Perryről is írt egy dalocskát a lemezére, miszerint régen milyen jóban voltak és eltávolodtak egymástól. Hogyan reagált Katy? Egy Bajos Csajok idézettel, hogyan másképp! Reméljük, Harrynek is helyén van a humorérzéke. 😉

Nos, mit gondoltok?

Gif: Google