Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger?!

Avril Lavigne és Chad Kroeger állítólagos válásától hangos a sajtó tegnap óta. Szinte az összes híroldal beszámolt erről, habár hivatalos információk még nincsenek. Néhány bennfentes nyilatkozott a sajnálatos eseményről és a lehetséges okokról.

chad-kroeger-avril-lavigne

A US Weekly információi szerint Avril Lavigne, és a Nickelback énekese, Chad Kroger alig több mint egy évvel azután, hogy összeházasodtak, máris válni készülnek. . “Chad komplett idióta módjára beszél Avril-ről, de általában minden emberről. A legtöbb barátja nem is bírja.” – állítja egy meg nem nevezett forrás. Egy másik ismerős azonban optimistább, szerinte “még nincs konkrétan eldöntve a válás“ , de ő sem cáfolta, hogy komoly problémák lennének a kapcsolattal. A 29 éves énekesnő augusztus 30-án már jegygyűrűje nélkül érkezett egy eseményre, azonnal megindultak a találgatások is, azonban akkor még sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták. Most 39 éves férje mondta el, hogy már el is költözött közös otthonukból egy Los Angeles-i lakásba. A párhoz közelálló források a US Weekly-nek elmondták, a szőke énekesnő rakta ki férje szűrét, ugyanis megelégelte, hogy minősíthetetlen hangnemben beszélt vele és úgy általában a környezetében élőkkel.

29 évesen kétszeresen elvált nő lesz Avril Lavingne, akinek a Nickleback frontemberével kötött második házassága is csak rövid életűnek bizonyult. 2012 augusztusában jegyezte el Chad Kroeger a kanadai énekesnőt, aki három évvel azelőtt vált el korábbi zenész párjától. Hatalmas csinnadratta közepette két esküvőt is tartottak, egy klasszikus és egy gót stílusút, fekete esküvői ruhával. Úgy látszik, hiábavaló volt a nagy csinnadratta, ez a szerelem sem bizonyult életre szólónak.

„A házasságuknak befellegzett. Chad Los Angelesben már lépten-nyomon arról beszél mindenkinek, hogy válnak” – árulta el a Hello! magazinnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

Ha már boldog közös életet nem is, legalább egy közös slágert sikerült összehozniuk, amiben előre felfestették az ördögöt a falra.”  –  Írta a shortscore.net, femina.hu és a nlcafe.hu.

Avril_Lavigne_Chad_Kroeger_split

A legfőbb probléma, hogy mindig csak a munkával foglalkoztak . A vonzalmuk egymás iránt abból fakadt, hogy együtt dolgoztak. Amikor Avril a lemezén dolgozott, Chad segítette őt. Avrilnak volt már néhány rosszul működő kapcsolata, mivel nem tudták kezelni a munkája miatt kialakult életmódját. Úgy érezte, Chaddel viszont megértik egymás ilyen téren.

És most ez az album sem váltotta be a hozzáfűzött reményeiket… megállapították, hogy sok mindent rosszul csináltak.”

A féltékenység . Mindketten flörtöltek. Avril nagyon bizonytalan a kapcsolatot illetően.

Már egy ideje aggódnak a közeli ismerősök a házasságuk jövője miatt. Egy dolog biztos, Avril szeretne már anya lenni, de bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy családot alapíthat-e Chaddel.

Nem tudom mi lesz a továbbiakban. Avril tényleg szeretne már babát. Abban reménykedett, hogy az album után, kivesz egy hosszabb szünetet, és családot alapít.

Szerintem meg fogják próbálni helyre hozni a dolgokat. Ez az utolsó esély, hogy megmentsék a házasságukat.”

Forrás: Avril Lavigne Hungary