DALPREMIER + AJÁNLÓ = A Játékkészítő!

Decemberben a mesehősök fellázadnak; érkezik életed legizgalmasabb színházi szuperprodukciója, Éld meg a csodát!

A világ felgyorsult. Színesebb, zajosabb, kaotikusabb lett. A gyerekek már óvodás korban megkapják az első tabletet vagy videojátékot. A mesék szerepét átvették az animációs filmek, a hősökből szuperhősök lettek… – a TulipánTündér Produkció célja egy olyan 21. századi „műmese” életre hívása volt, amiben a magyar és nemzetközi mesetörténet figurái, elemei, toposzai úgy jelennek meg, ahogy azokat még senki nem láthatta.

A történet

A királylány, a Háromfejű sárkány, a Kismalac és Hüvelyk Matyi ott kornyadoznak mesevilágban, és attól félnek, elfelejtik őket. Nincs szuperlézerük, nem tudnak gombnyomásra szintet ugrani, szép lassan kimentek a divatból.

Elhatározzák, hogy felkeresik a híres videojáték-készítő mestert, hiszen ha belőlük is videojáték készülne, talán újra népszerűek lennének. Segítséget kérnek egy kisfiútól, Petitől, aki mindent tud a videojátékokról, és tanácsokat ad hőseinknek, hogy tudnának modernebbek és trendibbek lenni. Együtt indulnak a Játékkészítőhöz, ám az útjuk során váratlan akadályokba ütköznek.

2014. december 27-30. között a Tüskecsarnokban az év színházi szuperprodukciója vár rád! Az előadás egyszerre interaktív mesés kaland és pop musical, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik.

A Játékkészítő
hivatalos oldal | facebook