JÖVŐ HÓNAPBAN ÉRKEZIK P!NK ÚJ ALBUMA!

10647227_627217240709844_5177870837754049244_n

 

Egy soha nem várt közreműködő album fog megjelenni a következő hónapban. P!nk, akit 2013-ban a Billboard Magazin az Év Nőjének választott és Dallas Green, a City And Colour frontembere egy csapatot alkot és egy közös albummal lepik meg a rajongókat! A formáció neve: You And Me.

P!nk és Dallas közös albuma már kész van, ami azt jelenti, hogy körülbelül egy hónap múlva új P!nk dalokkal lesz gazdagabb a világ. Az album az RCA gondozásában, október 14-én kerül a boltok polcaira, Rose Ave. címmel.

P!nk, férje Carey Hart által találkozott Green-nel, azonban a két énekes azonnal közös nevezőre jutott. A sajtóközlemény szerint, az énekesnő felkérte Dallas-t, hogy utazzon Los Angelesbe, ahol egy hét leforgása alatt felvették a hamarosan megjelenő album dalait.

Alecia még a 2013-ban utalt arra, hogy egy új projekten dolgozik, amikor átvette az Év Nője Díjat.

A P!nk fanoknak ismerős lehet Dallas Green neve, ugyanis a 2013-as The Truth About Love világkörüli turnén, a City And Colour volt az énekesnő előzenekara. Dallas egyre nagyobb népszerűségnek örvend szülőhazájában, Kanadában is. Népszerűségüket mi sem bizonyítja jobban, hogy a City And Colour-ral 3 Juno Díjat is nyertek már. A nyáron pedig két A-listás amerikai fesztiválon is felléptek; a Coachella és a  Bonnaroo Fesztiválon.

A dal (amit kicsit lejjebb görgetve meg is hallgathattok) 2014 talán eddigi legszebb balladája. Kijelenthetjük már elöljáróban is, hogy P!nk ismét nem fog csalódást okozni!

További információkat a hamarosan megjelenő új albumról itt találtok!

Az album dallistája:

1. Capsized
2. From a Closet in Norway (Oslo Blues)
3. Gently
4. Love Gone Wrong
5. You And Me
6. Unbeliever
7. Second Guess
8. Break The Cycle
9. Open Door
10. No Ordinary Love