Kris Allen beszólt Adam Lambertnek

Ti emlékeztek a 8. évad nyertesére, Kris Allenre? Mi sem! Ő viszont emlékszik, és arra is, hogy Adam Lambert, a második helyezett sokkal híresebb lett nála.

Allen elkezdett dolgozni független albumán, a Horizonon, miután kiadója dobta őt mérsékelt sikerei miatt, ami nem olyan rég jelent meg az Államokban, és az első héten 1200 darab fogyott el belőle.

Kris így most járja az országot, és fesztiválokon, iskolákban és szupermarketekben reklámozza a Horizont. Legutóbb egy középiskolában vett részt, ahol néhány diáklány érdekes mondatokat kapott el tőle.

Találkoztam Krisszel… ő nagyszerű, de egyszerűen nem fogja be a Bibliáról meg a templomról, amit támogat. És Wow… nagyon utálja Adam Lambertöt. Mármint nagyon. – majd folytatta –  Az apukám az amerikai hadseregben szolgál, és én meg elsőéves voltam a középiskolánkban. Abban az időben jött hozzánk egy német csoport, nekem pedig önkéntesként kellett kaját felszolgálni, meg ilyenek. Cserébe különleges M&G jegyeket kaptunk Krisszel, aki a sulinkban lépett fel. Mikor kijött, dedikált nekünk, és beszélt erről a valássos dolgokról, majd szóba jött az Idol, mire mondta: “Adam nagyon tehetséges, de nem összpontosít a zenére, annak tisztaságára és hiányzik az odaadás belőle”.  Mire én odasúgtam a barátnőmnek, hogy szerintem Adamnek kellett volna megnyernie az Idolt, mert őt jobban bírtam és bár ő lépne most fel. Próbáltam halkan beszélni, de meghallotta! Basszus! Erre visszament az “öltözőjébe” (avagy a mi 10.-es angol termünkbe lol), és nem jött vissza. A többiek mind mérgesek voltak rám, mert nem kaptak autogramot, meg mit tudom én.

Forrás: http://adamfans.net/