Érkezik Kelly Clarkson 6. stúdióalbuma!

KC_myspace

 

Kelly Clarkson nem sokkal a Stronger (2011. október) után már elkezdett dolgozni soron következő 6. stúdióalbumán. Inspirációját különösen abból merítette, hogy 2012 februárjában megismerkedett Brandon Blackstock-kal, ezáltal boldogabb hangvételű dalokat kezdett el írni, a korábbi már-már ikonikussá váló szakítós himnuszai helyett.

A Stronger után, Kelly a rajongókat nem hagyta új anyagok nélkül. Néhány feldolgozással és akusztikus track-kel, egy Greatest Hits-el, és egy csodás karácsonyi lemezzel lepte meg a rajongókat, 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban. Mindezek mellett még turnézott is.

Azonban nemcsak a zenei élete volt ennyire mozgalmas. Magánéletében is rengeteg változás következett be. Eljegyezték, férjhez ment valamint megszületett első gyermeke, a gyönyörűséges River Rose. A sikerek és a szakmai és magánéleti változások után, az American Idol győztes énekesnő következő albuma minden bizonnyal az eddigiekhez képest sok érdekességet tartogat számunkra.

Kelly új albuma előreláthatólag a 2014 végén fog megjelenni de nem kizárt, hogy a megjelenés kitolódik 2015 első felére. Clarkson kisasszony zenei karrierje egy nagy utazás, ami úgy néz ki egy újabb megállóhoz érkezett, megéri várni, arra a 6. albumra!