Beyoncé-t Michael Jackson Video Vanguard Díjjal tüntetik ki az idei MTV VMA-n!

Beyonce_Knowles_Actress_Free_Download_High_Resolution_HD_HQ_Desktop_Backgrounds_Face_Wallpapers_21013

Ma megtörtént a hivatalos bejelentés, miszerint Queen Bey, akit 8 díjra jelöltek az idei MTV Video Music Awards-on, fellép és egy mindent elsöprő produkcióval készül az augusztus 24-én megrendezésre kerülő díjátadón.

Készen állsz a Beyoncé történelem talán egyik legnagyobb estjére?!

Beyoncé fellép az idei MTV VMAs-on, azonban ez nem minden, az énekesnőt Michael Jackson Video Vanguard Díjjal is kitüntetik – jelentette be az MTV csütörtökön.

Honey B, nem az első, aki ebben a kitüntetésben részesül, amit maga a Pop Királyról neveztek el. A neves díjat korábban megkapta a névadó, Michael Jackson a Pop Király, Britney Spears a Pop Hercegnő, Madonna a Pop Királynő valamint Justin Timberlake a Popherceg. Most az R’n’B nagyasszonya Beyoncé Knowles is felkerül az ikonok közé.

A Daily News volt az első, akik hírt adtak arról, hogy Beyoncé, Jay-Z nélkül fog a VMA színpadára állni.

Az MTV továbbra is megtesz mindent azért, hogy Queen Bey nyissa meg az augusztus 24-i showt.

Beyoncé magasan vezeti az idei legtöbb jelölést gyűjtők névsorát, köztük van az év videójára jelölt Drunk In Love is, amit férjével közösen vett fel.

Honey B korábbi VMA-s fellépéseivel sem okozott csalódást, a hibátlan énekesnő a 2011-es díjkiosztón jelentette be, hogy első gyermekével várandós, a most már 2 éves Blue Ivy-val.

A világ legszebb nőjének is megválasztott Beyoncé a Love On Top előadása közben kigombolta blúzát és megdörzsölte a hasát, amivel egyértelműen véget vetett az addigi találgatásoknak.

Hogy mi vár ránk az idei díjátadón, az MTV csak annyit mondott elöljáróban, hogy az előadás elsöprő lesz!

MTV BEYONCÉ – PROMO VIDEO: